X
 
 

Ще протестират ли левскарите? Зависи от срещата с Борисов

2069 4
Ще протестират ли левскарите? Зависи от срещата с Борисов
Снимка: Официален сайт на Левски
Феновете на Левски са готови за протести, но дали ще го направят зависи от срещата им с премиера Бойко Борисов. Това разкри пред журналисти председателят на Националния клуб на привържениците (НКП) на Левски Степан Хиндлиян след втората среща на феновете с финансовия благодетел на клуба Васил Божков.

Хиндлиян прогнозира, че може да има протести, ако се окаже, че бъдещето на "сините" е поставено под въпрос.

Васил Божков за закона за хазарта: Да вземем от един да дадем на друг - това ли е грижата за здравето на нацията?

Законът е такъв, какъвто е. Не може да се нарушава Конституцията по целесъобразност. "Не може да вземем от един да дадем на друг &ndash...

По думите му в петък Борисов ще бъде информиран какво мисли левскарската общност по казуса със Закона за хазарта и ще му бъдат поставени някои въпроси.

"Първо трябва да чуем дали ще мине този закон. Когато чуем това становище, имаме решения какво да правим. Решенията са няколко и зависи от срещата в петък. Тогава ще си говорим отново", каза лидерът на синята общност.

Според резултатите от срещата с Борисов левскарите щели да вземат мерки. "Имаме много фракции, фенклубове, организации. Един може да протестира във Facebook, друг може на улицата, трети пред блока вкъщи. Не мога да кажа подобно нещо. Има настроения за протести, но под каква форма ще бъдат, е въпрос на време да видим", обясни Хиндлиян.

Какво е мнението на сините фенове за спортния министър Красен Кралев и какво смятат за национализацията на частни бизнеси, прочетете в Sportlive.bg.

Actualno.com

Етикети:

 • Гешев е радост 2 Гешев е радост преди 1 месец Профил на трол?
  Егати БКП-милиционерската "държава', щом съдбините й се решават от КАТУН футболни хулигани и прост необраозован и нагъл каруцар на джипка и риткопоковец!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Да, но зад тоя катун стоят освен битниците, ритнитопковците, но и великите им господари- коунистическите мутри, които ограбиха цял един народ. Сега някой им дърпа килимчето и излиза, че без търкане на билетчета, без далаверките в хазарта, няма Левски, няма ЦСКА. От друга страна то и без това няма футбол у нас, така че хайде като сме тръгнали, да ги закрием и тия перачници на черно тото, та да се с виж още ›› върши. Да започнем начисто.
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Кръсника решава всичко в държавата...как спи тоя човек незнам...
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Вече сме на финала. Когато главната мафия победи по - малките, у нас ще приключи прехода, който ни отне общо до сега към 30 години. След това, я монархия, я недоразвит феодализъм. Кой знае.
  : 0 !