Томов: Лицензът ни? Не вярвайте в платени публикации

3879
Томов: Лицензът ни? Не вярвайте в платени публикации
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА категорично отрече появилата се информация, че лицензът на клуба за евротурнирите може да бъде отнет. Александър Томов опроверга информацията с твърдението, че става дума за платени публикации.

"Запознати сме със ситуацията и работим по разрешаването на проблемите. Пълни глупости се пишат за нас и феновете не бива да им вярват. Как така Левски ще са получили информация за отнемане на нашия лиценз, а ние няма да сме осведомени от БФС", заяви той пред "Тема Спорт".

Стойчо посочи новия враг: Бандита шайки(?!) иска да ликвидира ЦСКА

"Това идва от същата бандита шайки, която искаше да ликвидира ЦСКА. Всичко идва от нея, така че не е нещо ново за нас". Така треньорът ...

"Червените" отговориха на спекулациите и с остро съобщение на официалния клубен сайт:

"Армейци,

Часове преди мача на любимия ни отбор с Ботев Пловдив сме принудени да Ви занимаваме с неща, които нямат спортно-техническо отношение. Заради създалата се обаче „масова истерия” и припяване в един глас на елементарни сплетни и скалъпени инсинуации сме длъжни да Ви успокоим, като за пореден път Ви призоваваме да не вярвате на подобни внушения, като това за „ изваждането на ЦСКА от евротурнирите”. Публиката на ЦСКА е мъдра и все по-малко вярва на глашатаи, които водят общфронтна атака срещу Клуба. „Информацията” за УЕФА е поредното доказателство за това. Уверяваме Ви че, както в Клуба, така и в БФС нито е получаван сигнал , нито има писмо от европейската централа за санкция. Няма и причини това да се случи.

ЦСКА София продължава да работи усърдно и целенасочено за изпълнение на целите (повечето, от които вече осъществи), и така ще бъде и занапред", се казва в официалната позиция на ЦСКА.

ЦСКА без удар във вратата срещу загряващия за финала Ботев

За първи път в историята Ботев и ЦСКА завършиха 0:0 в Пловдив. По този начин столичани бяха изместени от Литекс и кръг преди края вече ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com