Третият етап от селекцията ще е поредната лъжа на Томов

5597
Третият етап от селекцията ще е поредната лъжа на Томов
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов няма да може да купува играчи в трети пореден трансферен прозорец. Александър Томов е заявил на специалиста, че на този етап не е възможно да се осигурят пари за привличането на футболисти. Така "армейците"отново ще трябва да се ограничат само до свободни агенти, пише "Тема Спорт"

Вероятно ще бъдат привлечени не повече от четирима нови освен вече подписалия Александър Тунчев.

Стойчо взима петима юноши в Самоков

За първия лагер на ЦСКА в Самоков ще пътуват петима момчета от школата. Стойчо Младенов е решил да им даде шанс за изява, като не е изк...

По този начин "третият етап от селекцията", за който Томов говореше, че ще е най-солидният от началото на управлението му и ще надгради сериозно нивото на отбора, очевидно няма да протече по план. Младенов отново е със завързани ръце и подбирането на качествени състезатели става значително по-трудно с ограничения финансов ресурс.

"Червените" задължително трябва да намерят централен нападател, а желанието на Стойчо е да привлече поне двама на този пост. Освен това наставникът настоява за вътрешен халф и ляв бек. Не е изключено обаче заради деликатната финансова ситуация бранител да не бъде привличан.

На този етап изглежда, че желанието на Младенов всички нови играчи да са на линия за първата тренировка през сезона няма да се осъществи. Мартин Камбуров и Маркиньос са близо до ЦСКА, но все още не са подписали договори с клуба. Бразилецът има само предварително споразумение, но до 20 юни може да си намери друг отбор в чужбина. Камбуров пък ще получава по 15 хиляди лева на месец, ако се върне на „Армията", но настоява да вземе дължимите суми от времето на „Титан" в размер на 20 бона. Нападателят все още не е постигнал окончателна договорка с клуба. Халфът Борис Галчев пък може да бъде освободен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com