Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венци захапа Гриша Ганчев: Не знам дали сме "белия балет", но ЦСКА е "червена мъгла"

02 декември 2023, 13:19 часа • 14119 прочитания

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи любопитен коментар след равенството с ЦСКА в срещата от 19-ия кръг на Първа лига. "Бели" и "червени" не успяха да се победят в "Овча купел" след равенство 1:1 в хубав сблъсък, който обаче бе белязан и от няколко спорни решения и намеси на ВАР.

Венци Стефанов отвърна на Гриша Ганчев

Венци Стефанов отново влезе в спортните новини с култово изказване, което бе препратка към коментар на дългогодишния собственик на ЦСКА Гриша Ганчев.

Венци Стефанов

ЦСКА - "червена мъгла"

Преди дни Ганчев нарече Венци Стефанов "белия балет", а сега босът на Славия му отвърна, че не знае дали Славия е "белия балет", но ЦСКА е "червена мъгла". 

"Доволен съм от момчетата, хвърлиха се здраво! Отмениха чиста дузпа за Славия! Ако ЦСКА мислят, че с тази игра могат да станат шампиони, ще бъде срамота за шампиона на България", заяви Венцеслав Стефанов пред "Спортал".

"Не знам дали сме "белия балет", но те са "червена мъгла". В техния отбор не видях много българи. Видях двама-трима, другото беше някаква "червена мъгла". Докато така продължават, все така ще бъде", добави още босът на Славия след равенството с ЦСКА.

По-рано Венци Стефанов заяви също, че Гриша Ганчев вероятно го е ударила амнезията.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес