Гриша Ганчев разкри кой ще наследи Боби Михайлов и обясни защо е напуснал Изпълкома (ВИДЕО)

30722
Гриша Ганчев разкри кой ще наследи Боби Михайлов и обясни защо е напуснал Изпълкома (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Единият от собствениците на ЦСКА Гриша Ганчев разкри така чаканата спортна новина кой ще наследи Борислав Михайлов начело на Българския футболен съюз. Бизнесменът говори пред колегите от „Код спорт“, които днес пуснаха част от дългото интервю с него. В типичния си стил Ганчев иронизира ръководството на БФС и заяви, че наследникът на Михайлов ще бъде...неговият син Николай.

Босът на ЦСКА също така разкри защо е напуснал Изпълкома на футболния съюз, от който бе част в продължение на доста време. Ганчев разказа интересна случка от едно заседание, на което е трябвало да бъде гласувано използването на повече български футболисти от родните отбори, което обаче е било опорочено. Именно това е преляло чашата на търпението му.

🎤 Кой ще наследи Борислав Михайлов ⚽🏟️ в БФС 🇧🇬🎥 🎤 Защо Гриша Ганчев напусна Изпълкома на футболната ⚽ ни централа 🇧🇬 #кодспорт #kodsport #ВладоПамуков #КрасиМинев #ГришаГанчев #гришаганчев #ЦСКА #ЦСКАСофия #БФС #бобимихайлов #БориславМихайлов #спортни ##спорт ##футбол ЦСКА София - "The Group" #подкаст

Posted by КОД СПОРТ on Wednesday, November 22, 2023

Прогнозите на Гриша Ганчев

„Сегашното ръководство ги знае работите. Аз много се дразня на някои хора, които постоянно търсят под вола теле – щели да ги сменят, не знам какво. По моите прогнози след две години ще има смяна. Ще дойде малкият Михайлов. Той вече ще е подготвен. Дано направи деца и те да наследят него. Да се успокои футболната общественост, наистина ще има смяна на поколенията. Какво им пречи лицето Михайлов? Я го вижте!“.

Борислав Михайлов Борислав Попов

„Аз преди 10 години като говорих, те ми се смееха и викаха, че съм ненормален. Сега аз се смея на тях! Ето - ръководител първа класа! УЕФА, ФИФА, ФАФА...навсякъде е уважаван и оправя нещата. А бе, нелегалност. Човекът просто не иска да говори с хора. Като немският крал от едно време е - не е искал да се вижда с хора и е говорил само с конете си. Вижте и какви капацитети има около него.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: И Борислав Михайлов трябва да бъде изпран

Защо Ганчев напусна Изпълкома на БФС?

„Лампата беше светнала. Шест месеца преговаряхме да се слагат в отборите по трима играчи до 21 години. И те да играят по 90 минути. Значи ти трябват минимум шестима с картотеки. Събираме гласове в Изпълкома на БФС. Следя как гласуват. Трябват ни два гласа - на Сливенския разбирач и на Белия балет от „Овча купел“. Имаше и скандали между мен и ръководителите от Делиормана по време на Изпълкома“.

Йордан Лечков

„Аз си мисля за нашия селски футбол, защото сме си от село. Аз имах подготвени млади играчи и да не би да ги пр**ба. Гласува се това нещо. Взима се решение вече. Белия балет става и казва, че няма да са трима, а един. То вече нагласено зад гърбовете ни. Варна също като нас искаха да са по трима“.

„Решават за един, ама в наредбата забравили да напишат, че трябва да играе 90 минути. Направила грешка онази, дето обслужва човека. И се започва с едни смени - пускат детето, на третата минута го вадят. Майка му и баща му се чудят какво става. Тръгнахме да правим нещо и нищо не направихме. И си казах, че няма какво да правя в Изпълкома с тези хора“, обясни босът на ЦСКА.

Вчера Гриша Ганчев обяви, че всички трябва да са спокойни, тъй като има пари за ЦСКА.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ БГ:

Гриша Ганчев: 11 победи за ЦСКА, 4 за Левски... за 8 години - толкова! (ВИДЕО)

Недоволство в ЦСКА: Двама от играчите не участваха в празненствата след боя над Левски

Остава, не остава: Вълна от спекулации за бъдещето на Костов в Левски

"Пас към миналото": Как Стоичков запази честта си и подели "Златната обувка"

Десподов влезе като резерва и ПАОК обърна лидера за 10 минути

Остави ли начело на Черно море? Илиан Илиев разкри бъдещето си (ВИДЕО)

Черно море подчини Локо Пловдив и продължава да гони второто място (ВИДЕО)

Колко трудно е да се отвори шампанското: Отговорът на Дерменджиев (ВИДЕО)

Празненствата в Разград се отлагат: Крумовград спъна Лудогорец не даде на „орлите“ да вземат титлата (ВИДЕО)

Дни след 100-годишния си юбилей: Етър изпадна от Първа лига пет кръга преди края

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ