Вила превежда 300 000 лв. на ЦСКА

5613
Вила превежда 300 000 лв. на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

До края на лятото в клубната каса на ЦСКА ще се влеят 300 000 лв. Тези пари са оставащата сума, която Астън Вила трябва да изплати на "червените" по привличането на Александър Тонев. Първата от общо три вноски за крилото ще бъде преведена до края на тази седмица, съобщава "Меридиан мач". Тя ще бъде в размер на 20 000 евро.

Споразумението за превеждането на парите е постигнато на специална среща, организирана от ФИФА в Лондон, на която ЦСКА е бил представляван от юристи, наети от Александър Томов.

Трабзонспор с интерес към двама футболисти на ЦСКА

Турският Трабзонспор проявява сериозен интерес към футболистите на ЦСКА Тони Силва и Джаксън Менди, информира „Меридиан мач". Два...

Европейската клубна асоциация е била сезирана по случая от представители на ЦСКА. В ролята на арбитър е бил Бернхард Хуслер. Освен, че е президент на Базел, той е и доктор по право от 1994 година. От Лех са получили настоящите банкови сметки на ЦСКА, където ще пристигат дивидентите от продажбата на Александър Тонев.

Първите 40 000 евро от дължимата сума бяха прибрани от основана специално за това фирма на предишните собственици от "Титан".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com