Емблематичният танцьор от Dancing Stars, шампион по спортни танци и горд баща Атанас Месечков издава книга

6478
Емблематичният танцьор от Dancing Stars, шампион по спортни танци и горд баща Атанас Месечков издава книга
Снимка: facebook.com/mesechkov

Атанас Месечков, емблематичният танцьор от популярното шоу Dancing Stars, ще представи своята нова авторска книга  - "Бъди смел с Марти", която ще е част от поредицата "Растем заедно". Представянето ще се състои в началото на 2024 г. в един от големите търговски центрове в София.

Шампионът на България по спортни танци обяви своя проект "Растем Заедно" тази сутрин в социалните си мрежи, като посочи, че книгата му ще бъде подходяща най-вече за децата на възраст между 1 и 9 години.

"Растем Заедно" не е само плод на амбицията на Месечков, но и на неговия начин да покаже, че е социално отговорен човек, който иска да окаже помощ на децата и техните родители. Серията от авторски книги, представени в рамките на проекта, има за цел да помогне на децата да се справят с трудни житейски ситуации и да развият важни практически умения.

Майсторът на танците споделя още, че всяка книга в серията ще представлява увлекателна и поучителна история, изпъстрена с авторски илюстрации, които ще бъдат дело на Камелия Топалова. Темите в книгите ще бъдат: Бъди смел, Бъди спокоен, Бъди безстрашен, Бъди щастлив, Бъди уверен и др.

Месечков не крие, че най-голямото вдъхновение за написването на книгата е дошло от двете му деца.

Носителя на плакет за високи спортни отличия уверява, че "Растем Заедно" ще предложи не само забавление, но и ценни уроци, които ще подпомогнат децата да се формират като личности.

Авторът разкрива още, че част от приходите от продажбата на книгите ще бъдат насочени към подкрепа на социални и образователни инициативи за деца. Така "Растем Заедно" ще бъде не само литературен проект, а и инициатива, която ще оказва реална подкрепа на следващите поколения.

Всички, които искат да закупят книгата, ще могат да го направят по два начина - онлайн от https://genicanews.bg/ или по време на театрално турне, за което скоро Атанас Месечков ще сподели повече информация. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com