Яж и тичай!

30081
Яж и тичай!

„Яж и тичай” е пътешествие през едни от най-прочутите, но и най-трудни ултрамаратони в света, на което поемате заедно с известния ултрабегач Скот Юрек. Вече повече от 20 години неговото име е сред водещите в жестокия свят на бягането на свръхдълги разстояния.

През 1999 г. никому неизвестният Юрек става пръв на „Западните щати“ – състезание на 160 км в Сиера Невада, Калифорния. Печели го седем поредни години, при това с рекордни резултати. Финиширал е първи в три последователни години на 245-километровия Спартатлон в Гърция. А неотдавна Скот постави и национален рекорд за САЩ, като пробяга шест и половина маратонски дължини за 24 часа.

За приятелството между човека и големите диви котки

В „Част от прайда”  световноизвестният зоопсихолог и възпитател на диви животни Кевин Ричардсън разказва за приятелств...

„Яж и тичай“ е неговата лична история за това как от едно съвсем обикновено момче, което не е било нито най-силното, нито най-бързото или дори най-умното сред останалите деца, той се превръща в жива легенда и във вдъхновение за множество начинаещи и професионални бегачи. Това е необикновеният разказ за неговия живот и кариера на елитен спортист и веган.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com