Без вода в някои части на София днес

3965
Без вода в някои части на София днес

 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от компанията. Във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Железница”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: с. Железница. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на площада в с. Железница.

От 22:00 часа днес до 10:00 часа на 5 юни 2013 г. (сряда) във връзка с подмяна на два спирателни крана и изпускател на ул. „Каменоделска” кв. „Орландовци”, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Ул. „Индустриална”, ул. „Заводска”, ул. „Грънчарска”, ул. „Каменоделска”
Ул. „Владайска река”, ул. „Градинарска”, жп линия, ул. „Кожарска”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Грънчарска” и ул. „Опорска река”; ул. 202 до бл. 4.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Спират водата в част от Студентски град

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. "Студентски град", София, на 3 юни, съобщиха от дружеството.Във вр...

Във връзка с подмяна на спирателни кранове по бул. „Шипченски проход” ж.к. „Гео Милев”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа днес на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Ул. „Галилео Галилей”
По ул. „Коста Лулчев” от ул. „Александър Фон Хумболт” до бул. „Шипченски проход”
По ул. „Лидице” от ул. „Александър Фон Хумболт” до бул. „Шипченски проход”
По бул. „Шипченски проход” от ул. „Николай Коперник” до ул. „Коста Лулчев”
По време на спиране на водата ще бъде осигурена водоноска пред 183 ЦДГ.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Лидице” ъгъла с ул. „Галилео Галилей”.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове с цел зониране и по-добро управление на водопроводната мрежа в с. Негован, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа днес на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
С. Негован
По време на спиране на водата ще бъде осигурена водоноска пред входа на 176 СОУ.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Васил Левски” ъгъла с ул. „Емануил Александров” – пред кметството на площада.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com