Евродепутати в битката за БГ парламент

8904
Евродепутати в битката за БГ парламент

Част от българските евродепутати ще станат водачи на листи за парламентарните избори тази година, научи "Стандарт" от партийни източници. В суров вариант сценарият е коментиран в БСП и ДПС. И червените, и хората на Ахмед Доган имат "европейски остриета", които ще дръпнат много гласове, пресмятат апаратчици.

На "Позитано" 20 усърдно се спряга името на Илияна Йотова. Тя може да се впусне в кампания в София, вероятно 24-ти МИР. Йотова е разпознаваемо и обичано лице в БСП, мотивират се червени.

Зам.-председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова е спрягана да води листата в Силистра, където ДПС загуби позиции заради скандали с останалите без имунитет депутати Гюнай Сефер и Митхат Табаков. Хюсменова почти не пропуска седмица, в която да е в региона, и се ползва с доверието на местните, коментират в ДПС. Тепърва на партийния кантар ще се пресмята къде дамите са по-полезни на своите - в Брюксел или в София.

Станишев догонва Борисов, казват социолози

Разликата между ГЕРБ и БСП намалява. Това сочат данните от изследване на обществените нагласи през месец декември на Института за модер...

Може да бъде отигран и познатият ход, при който двете просто излизат в отпуск за изборите, водят листите, а след това не полагат клетва и остават евродепутати. Соцдепутати усърдно спрягат и Кристиян Вигенин за родния парламент. Слухът, че Вигенин е вероятен външен министър при победа на червените, засега не е опроверган от никой от началниците му.

Редактор: Е. Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com