Голям банков обир в Бургас

10837
Голям банков обир в Бургас

Неизвестни откраднаха голяма сума пари от клон на банка в Бургас вчера вечерта. Това съобщи директорът на ОД МВР Бургас Милен Димитров, информира агенция Фокус.

Около 19,30 часа е извършено нападението в помещение на Общинска банка на ул. „Славянска” 67 в Бургас. В помещението е проникнато през врата, която не е взломена, а е отключена и впоследствие заключена. Охранителят е приведен в състояние - да не оказва съпротива, не е наранен. Няма пострадали.

Корупцията по границата намаляла двойно

Наполовина са намалели сигналите за корупция на граничните пунктове на страната и тези за незаконни действия при пътния контрол през...

Установено е, че не е нарушена целостта на гражданския трезор и касовото помещение. Току що беше направена инвентаризация и е установено, че всички парични ценности са налични. По първоначална информация – открадната е сума между 30 000 – 40 000 лева от извършващо се инкасо на общинската фирма „Бургасбус”, като това е бил дневният оборот на фирмата, която го е отчела около 19,30 часа. Тази сума считаме, че е предмет на грабежа - каза комисар Милен Димитров.

Служители на ОД МВР Бургас извършват обстоен оглед на местопроизшествието, разпитват се служители на фирмата и всички, които са разполагали с информация за организацията на работата на банката, тъй като е очевидно, че извършителите са разполагали с информация. Изземват се видеозаписи и записващи устройства от банката и от районна на местопроизшествието. Работата по случая продължава.

Редактор: Е. Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com