Голяма част от София остава без вода днес

4639
Голяма част от София остава без вода днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Искър” ж.к. „Владимир Заимов”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Искър” от бул. „Ген. Данаил Николаев” до ул. „Петра”; по бул. „Ген. Данаил Николаев” от ул. „Искър” до ул. „Кешан”; по ул. „Петра” от ул. „Стара планина” до бул. „Ген. Данаил Николаев”; по ул. „Майор Агов” от ул. „Искър” до ИСУЛ; по ул. „Бяло море” от ул. „Искър” до ИСУЛ.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на ул. „Петра” и ул. „Ген. Данаил Николаев”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Спират водата в части от София

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 5 юни, съобщиха от дружеството.От 10:00 часа на 5 ю...

Във връзка с монтиране на устройство за регулиране на налягането във водопроводната мрежа на бул. „Царица Йоанна”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ж.к. „Люлин” ІІ – бл. 211, бл. 218, бл. 228, ул. 210, ул. „Тодор Николов”, ул. „Ген. М.Савов”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на ул. „В. Накова” и ул. „Тодор Николов” пред 22 ОДЗ”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на бул. „Рожен”, кв. „Илиянци”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по бул. „Рожен” от ул. „Петуния” до Военно поделение и ул. „Джерман”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на бул. „Рожен” и ул. „Джерман”.
Във връзка с пресвързване на новоизграден уличен водопровод със съществуващ на ул. „Войнишко въстание” кв. „Горна баня”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Войнишко въстание”, ул. 742, ул. „Люлински поток”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на бул. „Войнишко въстание” и ул. 742.
Във връзка с извършване на ремонтни дейности по инжекционен възел при хлорова станция ВЕЦ „Пасарел”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Панчарево; вилна зона „Градище”; вилна зона „Дебело Гуно”; вилна зона „Кокалянски ханчета”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: с. Панчарево кръстовището на ул. „Елин Пелин” и ул. „Васил Левски” - на площада от 21.00 часа; с. Кокаляне на ул. „Кокалянско ханче” №1 до Болница за рехабилитация от 21.00 часа.

Без вода в някои части на София днес

 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от компанията. Във вр...

Във връзка с подмяна на пет спирателни крана в жк. „Гео Милев”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : по ул. „Хемус” от ул. „Симеонов век” до ул. „Елисавета Багряна”, ул. „Разлъка”; по ул. „Калина Малина” от ул. „Георги Павлов” до ул. „Хемус”, ул. „Горазд”; по ул. „Елисавета Багряна” от ул. „Хемус” до ул. „Постоянство”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на ул. „Хемус” и ул. „Светлоструй”.
Във връзка с монтаж на спирателен кран и подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лафонтен” гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Лафонтен” от ул. „Варна” до ул. „Лафонтен” №18

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ул. „Лафонтен” №14.
Във връзка с изграждане на временен водопровод на ул. „Сребрист бор”, с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Любомир Миланов”, ул. „Войнишко въстание”, ул. „Китен”, ул. „Бистър поток”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: 86 СОУ „Св. Климент Охридски”.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон  0700 12121 .
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Спират водата в част от Студентски град

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. "Студентски град", София, на 3 юни, съобщиха от дружеството.Във вр...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд ЕООД

IBAN: BG53UBBS80021021528420

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com