Хванаха 25-годишен разпространител на дрога

5189
Хванаха 25-годишен разпространител на дрога

При операция, проведена  на 30 октомври в столичния квартал „Надежда” полицаите задържали столичаните С.Ц. /21г/ , И.В./25г/ ,и С.Н./25г./ - купувачи  на наркотични вещества, както и П.С./25г/  също от София, продавач.

При обиска у тримата купувачи били открити 3 броя топчета, с растителна маса и три  - с прахообразно вещество. Последвалото претърсване в дома на продавача довело до намирането и изземването на 6 топчета суха трева, електронна везна и 2 мобилни телефона.

От назначените в столичната дирекция експертизи станало ясно, че веществата са марихуна- 3.53 грама и амфетамин- 1.32 гр.

Спипаха двама българи с 32 кг хероин в Турция

Спипаха двама българи с 32 килограма хероин. Наркотикът е намерен в автомобил, с който пътували нашенците Александър Александров на 53 ...

Четиримата били отведени във Второ районно с полицейска мярка за 24 часа. Справката  в полицейския регистър показала, че И.В., С.Н. и П.С. са с регистрации за управление на МПС след употреба на алкохол с над 1,2 промила. 

След доклад на материалите в Софийска градска прокуратура на П.С. било повдигнато обвинение по чл.354 от НК и му е взета мярка за неотклонение „парична гаранция”  в размер на 200 лева.

 

Редактор: Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com