Игор Шабов: Готов съм да си понеса санкциите

16768
Игор Шабов: Готов съм да си понеса санкциите

Чувствам се отлично, въпреки че не съм спал от вчера сутринта, каза пред журналисти Игор Шабов, след като слезе от най-високия комин на ТЕЦ „Земляне” в столицата.

Шабов изказа благодарност на хората, които са му помогнали да слезе. „Гледайки отгоре, не разбирам как съм успял да се кача”, каза Шабов. Той изрази готовност да понесе санкции за действието си. Шабов е носел в раницата си лаптоп и желязна стълба, по която да се покатери до аварийната стълба на комина.

31 ден на #ДАНСwithme - народът срещу правителството

По традиция неделните шествия в столицата са сред най-посещаваните. Началото бе както обикновено в 18.30 часа на площад "Независимост"....

„Подкрепям абсолютно всички протестни действия, които се случват от 30 дни насам. Реших, че има нужда хората извън София също да се включат в протеста, независимо дали са за или против правителството, защото тяхното мълчание ме обърква и ме кара да се чувствам, че живея в някакъв объркан свят”, каза още Шабов. Той посочи, че е бил приятел на Пламен Горанов – мъжа, който се самозапали пред общината във Варна на 20 февруари - и са пили бира заедно в студентските си години. Той заяви, че не подкрепя акта на самозапалването. На въпроса дали смята за редно своята форма за протест, той отговори положително.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com