Миков: Няма решение за извозване на хора в столицата, дойдоха сами

10160
Миков: Няма решение за извозване на хора в столицата, дойдоха сами

"Няма решение за извозване на хора в столицата. Дойдоха хора от различни части на България. Те подкрепят правителството и то не от вчера, а от доста време. Искат да дойдат в столицата и да подкрепят правителството".

Това заяви Михаил Миков, който присъства на официалната церемония за отбелязване на 110-та годишнина от Илинденско-Преображенското въстание в местността Петрова нива, Община Малко Търново.

Румен Гечев: Няма бюджет в света, който да се разписва подробно

Нито един бюджет в света не се разписва подробно. В този смисъл не би трябвало някой да има претенции към българския бюджет.Това заяви ...

"При вчерашното решение за актуализацията на бюджета имаше много доводи, числа и аргументи, което за пореден път доказа, че курсът „Дянков” ще остане в историята." Заяви още той пред журналисти председателят на 42-вото Народно събрание Михаил Миков по отношение на отхвърленото от народните представители вето за актуализацията на бюджет 2013.

По думите на Миков – „необходима е смяна, за която вчера е имало ясна заявка от министър-председателя, че като фискална политика в следващия бюджет през 2014 година ще продължи”.

„Ние очаквахме и апелирахме за подкрепата на всички народни представители, включително и на тези от ГЕРБ, които заявяваха, че са за социалните придобивки и очаквахме да подкрепят тези заявления с гласуване. Те обаче не гласуваха за решенията за децата с увреждания и с изплащането на бизнеса”, коментира още председателят на Народното събрание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com