Няма табели на "Дунав мост 2", шофьорите масово се губят

40498
Няма табели на "Дунав мост 2", шофьорите масово се губят

На новооткрития "Дунав мост 2" липсват табели, което води до масово объркване сред шофьорите, съобщава bTV, позовавайки се на сигнал на зрители.

На входните артерии преди Видин има достатъчно указателни табели за посоката към Калафат и това е логично, защото те насочват и към новото съоръжение. Влезете ли в самия град обаче, трудно ще се ориентирате, дори да минавате през централния булевард „Панония". Объркват се дори местни жители, които все още не са пътували през моста.

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими. Пътните настилки са предимно сухи, съобщиха от АПИ. Автомагистралите "Люлин", "Т...

Указания за посоката към „Дунав мост 2” липсват и непосредствено преди разклонението. Вместо това, пътят към ферибота е посочен на две табели. Те указват посоката за Ново село и село Кошава, но това не помага на шофьорите.

Румен Панов работи в сервиз до пътя и всеки ден напътства заблудилите се. „Тръгват по грешния път към ферибота натам, вместо да хванат по естакадата нагоре към новия мост. Няма нито една табела накъде е мостът, има само табела „Калафат - ферибот", казва той.

За да се върнат на правилния път, шофьорите трябва да направят обратен завой на километри по-нататък, но обръщат много преди това. Дали табели за моста ще бъдат поставени, или се разчита на принципа „проба-грешка", предстои да видим.

Снимка: БТВ

Автомагистралите Люлин, Тракия, Хемус и Марица са сухи

Пътните настилки в страната са сухи. Автомагистралите Люлин, Тракия, Хемус и Марица са сухи, съобщиха от АПИ.На АМ "Струма" във връзка ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com