Педофил се прави на момиче, за да подлъгва деца в мрежата

8157
Педофил се прави на момиче, за да подлъгва деца в мрежата

19-годишният В.В.  от Правец е задържан по време на специализирана операция от служители на сектор "Компютърни престъпления" към ГДБОП и колегите им от София област, съобщиха от МВР.

В хода на разследването било установено, че младежът създал фалшив профил във "Фейсбук", представяйки се за 13-годишно момиче. Впоследствие комуникацията се прехвърляла в "Скайп". Целта му била да примамва малолетни момчета. Той използвал наивността на децата и любопитството им, за да ги склони и приобщи към своите перверзни желания.

Превъплъщавайки се в ролята на "готино" момиче, на възрастта на децата, им вменявал доброволно да изпълняват пред включена камера сексуалните му фантазии. От юли до момента са установени четири жертви. В.В. направил пълни самопризнания. Задържан е с полицейска мярка за 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Районната прокуратура в Ботевград за извършено престъпление по чл. 155б от НК. Предстои повдигане на обвинение. Действията по разследването продължават.

Руснаците подкрепят цензурата в интернет

Думата „цензура” не плаши руските граждани: почти две трети от руснаците (63%) подкрепят въвеждането на ограничения в интер...

Редактор: Е. Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com