Сидеров поведе митинг под надслов: Не на омразата

10543
Сидеров поведе митинг под надслов: Не на омразата

Митинг–шествие на политическа партия „Атака” се състои в столицата, предаде Агенция „Фокус”. Проявата е под надслов „Не на омразата”.

Митингът се води от лидера на партията Волен Сидеров. Той тръгна от централата на партията на ул. „Врабча”, ще премине по ул. „Московска” и ще достигне до паметника на Васил Левски. Няколкостотин от цялата страна са се събрали вече.

СДВР: Не е имало инциденти на снощния протест

Без инциденти е преминал деветият ден на протести в столицата. Това съобщиха пред Агенция “Фокус”от пресцентъра на СДВР. Не...

"София през последните седмици е залята от агресия, партия "Атака" се изразява против тази агресия. Искам да покажа на българското общество, че ние сме здравомислеща политическа партия", заяви лидерът на "Атака" в началото на митинга. Волен Сидеров държи лозунг, който гласи - "България не иска омраза и агресия, а икономически ръст и по-високи доходи".

Цяла България се убеди, че тези протести са подклаждани от политически сили и не са с чисти намерения, защото издигат плакати "Мразим ви". Не можеш да мразиш, а да искаш добро бъдеще за България. Това заяви лидерът на политическа партия "Атака" пред паметника "Васил Левски" в столицата.

По думите му - днешният митинг е за да се даде пример за мирно шествие, без да се скандират обиди и лозунги. "Ние сме против на власт да се връщат костовци, симеоновци и борисовци, които ограбваха България и я водеха по лош път. Те искат да предизвикат анархия, да замажат злодеянията си. Ние няма да допуснем това. Днешният митинг е под наслов "Не на омразата", защото сме свиделите на бликаща омраза от площад „Зависимост" и хора, които твърдят, че протестират мирно, раждат агресия", заяви Сидеров.

Той посочи, че партия „Атака” е пример за гражданска отговорност. Симпатизантите на "Атака" развяват българските знамена и лозунги, на които са изобразени лицата на Бойко Борисов и на Цветан Цветанов с фесове на главите.

Фандъкова: "Окупирай НДК" не е уведомявала за протест, но протестът не е забранен

Никой от организацията "Окупирай НДК" не е уведомил Столична община за готвения утре, 22 юни, протест пред НДК, но общината не е наложи...

Хората са лъгани, че "Атака е подкрепила този парламент. Аз гласувах против него, но не исках и ГЕРБ отново на власт. Хората, които са на площад „Зависимост”", са зависими от политически партии и групировки на Румен Пашата. Целта на тези протести са в България да се създаде система на хаос, анархия и да не може да работи нормално правителството и парламента, както и да не се приемат мерките за пенсионерите. На протестите аз съм изобразен с фес, защото съм бил турчин, не знам каква е целта на това", заяви в речта си лидерът на "Атака".

Според него -българският народ няма пари да протестира и да дойде в София, а ако е имал е щел да дойде и да каже -"Стига това насъскване, не искаме пияни младежи по улиците". На митинг-шествието на политическа партия "Атака" се събраха стотици граждани, които скандидараха "България" и "Волен". Засилено полицейско присъствие в района на паметник "Васил Левски".

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com