Висши полицаи покровителствали Йоско?

13184
Висши полицаи покровителствали Йоско?

При арестуването си в четвъртък край Солун Йосиф Йосифов, по-известен като Йоско Костинбродския, се изненадал силно, съобщи агенция КРОСС.

Повод за това е, че той съвсем безпрепятствено си "действал" със собствената лична карта, която била издадена през 2011 г. Скандалното в случая е и това, че по този начин той най-вероятно напълно безпроблемно си пътувал както в нашата страна, така и извън нея.

Зетът най-вероятно е убиецът на намерените в "Гоце Делчев" жертви

Бащата в семейството Васил е най-вероятният убиец на петимата души, които бяха намерени в апартамент в столичния квартал "Гоце Делчев"....

Независимо, че, поне офицално, той е издирван както от нашата полиция, така и от гръцките им колеги.

Напомняме, че при специализирана операция на ГД "Национална полиция", проведена съвместно с полицейските служби на Република Гърция, на 24 януари в Солун е задържан 43-годишният Й.Й. – Йоско.

Той бе обявен за общодържавно издирване през юни 2010 г., а през 2012 г. е издадена европейска заповед за ареста му и е обявен за международно издирване и по линия на Интерпол във връзка с досъдебни производства за извършени тежки престъпления.

Заедно с него са установени и задържани още трима български граждани, единият от които е криминално регистриран. В жилището, което обитавали четиримата, са открити огнестрелни оръжия, бронежилетки, маски, уреди за нощно виждане, уред за заглушаване на мобилни честоти. Срещу четиримата българи се води наказателно преследване в Гърция.

Редактор: Е. Гигова

 

 

Самоделно взривно устройство е избухнало пред магазин в Дебелец

Самоделно взривно устройство е избухнало пред магазин в Дебелец. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВВ – Велико Търново. Няма...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com