X
 
 

Благотворителен базар в помощ на деца в неравностойно положение в Бургас

939 0
Благотворителен базар в помощ на деца в неравностойно положение в Бургас
Снимка: "Actualno.com/ Гергана Цонева"
Великденски базар на открито предлага празнични сувенири в Бургас. От днес до 21 април на централния площад „Тройката“ в града, всеки  може да закупи украса за празничните дни. Инициатор на събитието е „Движение на българските майки“ Бургас.

Сувенирите са подходящи за великденските празници, предлагат се пролетни символи и украси, малки подаръци и цветя. Повечето от произведенията са изработени ръчно от доброволци на фондацията.

По-големи присъди за нападения над социални работници и медици предлага прокуратурата в Бургас

Административният ръководител на Апелативна прокуратура Бургас Любомир Петров изнесе данни за работата на прокуратурите в апелативния р...

В своята фейсбук страница, жените от движението отправят призив към всички: “Ако искате да споделите вашите творения, с радост ще ги представим на нашия Великденски Благотворителен Базар.
Всички средства, които се събират на базарите отиват само и единствено за деца в неравностойно положение. Те не са големи, но с тях всяка година успяваме да зарадваме дечица в нужда, да подарим усмивка, да помогнем в беда“.

С различни инициативи, като посещение на театрални постановки, екскурзии, детски празненства, ще бъдат зарадвани децата. Те са от Центърът за обществена подкрепа , ДМСГД "Вяра, надежда и любов" , Помощно училище "Отец Паисий" и част от ЦНСТ в града. Със средства, събрани от благотворителния базара ще се помогне на самотни майки и социално слаби семейства с деца в риск.

Обединени в движение, майките на Бургас канят всички да помогнат, за да се осъществят техните благородни намерения. Това може да стане като всеки закупи част от произведенията изработени с любов, които се предлагат на благотворителния базар.

 

За четвърта поредна година жени ще играят футбол в Бургас

Женски футболен клуб "Бургас" организира Пролетен женски футболен турнир. Спортното състезание ще се проведе в Парк "Арена ОЗК" на 20 а...

Actualno.com

Етикети:

Последно в Актуално