19-годишен загина при уличен побой в Плевен

13703
19-годишен загина при уличен побой в Плевен
Снимка: www.bnews.bg

В 17:50 часа на 29 март в Първо РУП-Плевен е получен сигнал чрез тел. 112, че зад блок в плевенския квартал "Дружба" лежи неподвижен младеж, съобщи DarikNews. Изпратеният полицейски екип е установил, че младежът е с прободна рана в областта на сърцето и е констатирана смъртта му. Изяснена е и самоличността на убития младеж- на 19 години от Плевен. Трупът е приведен за аутопсия, съобщи ОД на МВР-Плевен.

След проведените оперативни действия е установен извършителят - 17-годишен от Плевен с криминална регистрация за причиняване на средна телесна повреда. Задържан е за срок от 24 часа като при обиск в джоба на дънките му е намерен сгъваем нож, с който е извършено убийството.

ОЛАФ разследва плевенската община за злоупотреби на стойност над 4,5 млн.лв.

Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) официално ще разследва плевенската община по съмнения за злоупотреби по европроект на с...

По неофициални данни, на мястото на убийството младежът, който е бил с приятелката си е нападнат от трима, след което му е нанесен фаталният удар с нож в сърцето.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс и е уведомен дежурен прокурор при Окръжна прокуратура - Плевен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com