Млада жена и бебето ѝ са в неизвестност

24216
Млада жена и бебето ѝ са в неизвестност
Снимка: МВР

По молба на близките полицията издирва Цветелина Василева /26г./ от с. Мировяне. Тя е в неизвестност от вчера, когато около 18 часа, заедно с 11-месечната си дъщеря, напуснала дома си в ж.к. "Слатина", съобщиха от МВР.

Цветелина е висока около 165 см със слабо телосложение, светло лице, дълга тъмнокестенява коса и кафяви очи. В деня на изчезването тя е била облечена със сиво платнено яке с големи закопчалки, сини дънки и черни кожени обувки с платформа.

По данни на близките й, младата жена страда от психическо заболяване. Детето е на видима възраст 10-11 месеца с ръст около 60 см и нормално телосложение.

То е със светло лице, тъмнокестенява къса коса и кафяви очи. Било е облечено с червено шушляково яке с качулка, жълти ританки и блузка, обуто с кафяви кожени обувки.

Хората, които имат информация за издирваните, могат да позвънят на тел. 112, в най-близкото районно управление или на тел. 02/ 9827166; 02/9827119.

Лазаров: Полицията не издирва Христо Бисеров

Полицията не издирва Христо Бисеров, тъй като няма постъпило такова искане от съответните институции. Това заяви главният секретар на М...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com