Полицията задържа трима души за трафик на жени

3367
Полицията задържа трима души за трафик на жени
Снимка: БГНЕС

Трима мъже, осъществявали вътрешен трафик на момичета, са задържани след специализирана полицейска акция. Тя е проведена от служители на отдел "Криминална полиция" в ОДМВР – Бургас и полицаи от РУ-Несебър, със съдействието на служители от бургаската жандармерия, съобщиха от МВР.

Задържаните са на възраст между 35 и 40 години, от Плевен. Към момента са разпитани над десетима свидетели, посочили като организатор на престъпната дейност единия от задържаните – А.А. (38години). Той е привлечен в качеството на обвиняем за вътрешен трафик, наложена му е мярка за задържане до 72 часа.

Бивши служители от столичния КАТ отиват в съда

Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу четирима участници в организирана престъпна ...

В хода на операцията е установено, че на младите жени – на възраст между 18 и 28 години, било обещавано да работят като танцьорки. В последствие, на някои от тях е предлагано да извършват сексуални услуги срещу заплащане. Уговорката била парите, получавани от сексуалните услуги, да се делят по равно. Всяко от момичетата получавало заработеното в края на "работния ден" в отделен плик.

Момичетата били настанявани в частни квартири в Слънчев бряг, а клиентите обслужвали в специално пригодени за целта помещения в непосредствена близост до еротик-клуб в курортния комплекс. На вечер работели средно осем момичета, по твърда тарифа 150 лв. на час. "Политика на фирмата" била сексуалните услуги да се продоставят само на чужденци.

При извършеното претърсване на помещенията, ползвани от момичетата, са намерени и иззети наркотични вещества, както и документи, доказващи осъществяваната престъпна дейност.

Работата по документиране на престъпната дейност продължава от служители на отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас.

Ожесточен бой с над 30 души в центъра на село Габарево

Кърваво меле на площада в село Габарево се разигра тази сутрин. В боя са участвали над 30 души. Двама от тях са настанени в болница с м...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com