X
 
 

Съдебна експертиза: Захариев от Gravity Co е имал хероин в кръвта си

13327 1
Съдебна експертиза: Захариев от Gravity Co е имал хероин в кръвта си
Снимка: БГНЕС
Певецът Явор от Gravity Co е имал хероин в кръвта си, когато е издъхнал. Физико-химичната експертиза, изготвена от ВМА на база проби от косми, кръв и черен дроб, показала, че изпълнителят системно, поне в последните три месеца, е използвал наркотици. Това заяви говорителят на Софийската районна прокуратура Невена Зартова пред "Телеграф".

Тя беше категорична, че няма данни за насилие върху Явор Захариев.

Вокалистът на Gravity Co. Явор Захариев e починал вследствие на побой

Вокалистът на Gravity Co. Явор Захариев е починал вследствие на побой. В кръвта му не е имало наркотици. Това обяви сестра му Рая Крумо...

През уикенда сестра му Рая написа пост в профила си във Facebook, в който твърди, че брат й е бил преби. Тя беше категорична, че той не е използвал наркотици. Медицинските експертизи обаче опровергаха думите й.

Явор Захариев беше открит в началото на месеца в безпомощно състояние с разбит нос, отекли и подути крайници. Първоначално имаше версия, че е бил пребит, но тя бе опровергана от лекарите в "Пирогов". Малко преди да изпадне в кома, вокалистът на Gravity Co е бил посетен от разследващи. Със знаци им отговорил на въпроса "Бит ли си", като категорично е обявил "Не".

Захариев издъхна на 5 април. Лекарите незабавно са назначили аутопсия и експертизи. Физико-химичното изследване показа, че певецът се е дрогирал в последните три месеца с хероин, а в пробите от кръвта му, космите и черния дроб е имало следи и от морфин и други упойващи вещества, сочат документите.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Тони Трайчова Цветанова от Равно поле ул.изгрев 1 Тони Трайчова Цветанова от Равно поле ул.изгрев преди 9 месеца Профил на трол?
    Знам кой са замесени във убийството на Янко Янков от Мусачево руската албанската и сръбската Мафия путиновия има връзките и средствата за операция извън Европа щете изпея Путин в мише дупка щете навра теб и цялата шайка разбойници така да знаеш момчето от КГБ