X
 
 

Вокалистът на Gravity Co. Явор Захариев e починал вследствие на побой

11556 0
Вокалистът на Gravity Co. Явор Захариев e починал вследствие на побой
Снимка: БГНЕС
Вокалистът на Gravity Co. Явор Захариев е починал вследствие на побой. В кръвта му не е имало наркотици. Това обяви сестра му Рая Крумова във Facebook. Тя се обърна към всички, които приписаха смъртта на Явор на дрогата.

"На всички вас държим да кажем, че това не е поредната наркоманска история, която от първия момент ни нагнездихте насила в главите, без дори да знаете какво точно се е случило "по непотвърдени данни". По изключително и подчертаваме, по изключително потвърдени данни, Явор не е имал наркотици в тялото си. Абсолютно никакви", пише сестрата на музиканта.

Вокалистът на Gravity Co Явор Захариев почина

Вокалистът на Gravity Co Явор Захариев е починал. Това съобщи сестра му пред бТВ. Той беше открит в сряда в безпомощно състояние със с...

Припомняме, че Явор Захариев бе открит в дома си с тежки наранявания в безпомощно състояние и почина по-късно в болница.

"Първоначално работихме по версията пребиване, но не получихме данни за упражнено насилие". Това стана ясно от думите на главния секретар на МВР Ивайло Иванов, попитан каква е причината за смъртта на вокалиста, по време на брифинг. Иванов заяви пред медиите, че няма изчерпателна информация по случая.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 1 от 5. Гласували общо: 1 потребители