3-те зодии, които не могат да контролират гнева си и по-добре да не си около тях

9656
3-те зодии, които не могат да контролират гнева си и по-добре да не си около тях
Снимка: iStock/Guliver

Всеки се ядосва и има хора, които просто не могат да се контролират. Да, в това няма нищо чудно и странно, но астролозите са на друго мнение. Според тях точно тези три зодии се ядосват изключително много и ако вие сте причината, по-добре да не сте пред очите им. Ако пък познавате такива или пък дори живеете с някоя от тях, то със сигурност можете да потвърдите, че това е точно така.

Овен

Ако сте го ядосали, дори не се опитвайте да докажете, че сте прави. Овенът няма да ви чуе и ще си го излее на вас. Неговата управляваща планета е Марс. Той не е способен да направи компромиси, камо ли пък да се извини. Просто хората около него трябва да свикнат, че той винаги е прав. В противен случай овенът е склонен да унищожи всичко и всеки.

5 брутални истини за жените Деви

Време е да видим какви са и тайните на Девите.  1. Харесваме план. Едно нещо, което трябва да знаете, за да обичате Дева е, че н...

Лъв

Лъвът е царят на животните. В повечето случаи той дори не отделя време на това да се ядоса за дреболия. Опитайте се да му отнемете трона и ще видите на какво е способен. Няма значение дали става въпрос за любовта на живота му, работата или нещо друго – пресечете пътя му и ще видите колко отвратителен може да бъде. Лъвовете са склонни да чакат дори с години, за да нанесат удара си. Това тяхно качество определено кара враговете им да треперят от ужас, а хората, с които живеят внимават много. Те са склонни да се примиряват с всичко, само и само да има мир. Всъщност, отнасят се като с цар – той винаги е прав и знае всичко.

Стрелец

Ако сте били женени за тази зодия или пък пътищата ви са се пресекли, то няма как да отречете, че те са изключително страстни, горди и готови на всичко, за да постигнат целите си. Стрелците не знаят какво е компромис и да не са прави. Те няма да се примирят пред нищо и никого. Ролята на добра съпруга или жена, просто не е за тях. По-правилно е да кажем, че това е фаталната жена, която не се съобразява с никого и нищо.

Стрелците изобщо не се интересуват от чувствата на другите. Ако им попречите да постигнат своята цел, то можете да сте сигурни, че ще ви съсипят. Нещо повече, тях не ги интересува дали ще комуникирате повече с тях или не, просто те ще си го върнат за опита да им се изправите на пътя. Ваша воля какво ще правите оттук нататък, просто не им се мяркайте пред очите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Как се пише: убедително или обедително?
Как се пише: убедително или обедително?

Думата се изписва правилно по следния начин - убедително, също и убедителен, убедителна, убедителни. Как се пише: обяснение или обеснение? Примери:  Моят...