4-те зодии с най-дълги връзки

18025
4-те зодии с най-дълги връзки
Снимка: iStock/Guliver

Не всяка връзка обогатява живота ви, някои ви карат да се чувствате в капан . Просто са токсични . Въпреки това, не трябва да се обвинявате, ако не можете да го признаете дълго време. Дали и колко бързо можете да си тръгнете зависи от вашия зодиакален знак . В нашия хороскоп ще разберете кои зодии остават във връзки най-дълго време.

1-ви зодиакален знак: Скорпион

По-добре от нищо, това е мотивацията на вашия зодиакален знак. Скорпионът мрази да бъде сам . Ето защо понякога се задоволявате дори с нещастни връзки. Не искате да признаете , че заедността само ви дърпа надолу . Борите се за любовта до нейния горчив край .

5 разрушителни фрази, които не бива да изричате пред един мъж

Отношенията ви с един мъж няма да се развият без взаимодействие с него. Младата дама се опитва да общува с младия мъж, да говори с него...

Нашият съвет: Можете също така да си прекарате страхотно сами. Ще се справяте със самите себе си и така ще станете по-силни. Не си губете времето с хора, които не са добри за вас. Заслужавате да сте щастливи.

2-ри зодиакален знак: Стрелец

„Ти си твърде добър за света “ – вероятно сте чували изречението по един или друг начин много пъти. Вашият партньор също го е пренесъл на устните си. За съжаление в твърдението има ядро ​​истина. Стрелците искат да направят другите щастливи и често забравят за себе си. Докато чувате думи на признателност, вие сте щастливи. Не искате да признаете, че връзката ви е напълно токсична. Избягвате спорове, където можете.

Нашият съвет: не винаги трябва да приемате всичко сами. Ако сте онеправдани , трябва да отстоявате себе си. И ако това означава край на вашата токсична връзка, това е най-доброто нещо, което може да се случи на вашия зодиакален знак. Трябва ви време, за да осъзнаете това. Но в дългосрочен план това е единственият начин да бъдете щастливи .

3-ти зодиакален знак: Лъв

5 причини, поради които избирате грешни партньори за връзка

В преследване на силни и щастливи връзки, които ще продължат дълго време, човек може да прояви особена активност. Той ще се запознае с ...

Надявахте се, че другият човек ще се промени отново и отново. Всеки път, когато лъвът е на път да се откаже, той отново се оставя да бъде убеден. Вашата зодия вярва в доброто у хората. За съжаление, това бързо ви прави мишена за манипулация. Много трябва да се случи, преди да можете да направите чист разрез.

Нашият съвет: Вече не трябва да пренебрегвате съветите на приятелите си. Те разпознават каква игра се играе с вас. Ще боли за момент, но дори и в тези моменти те са до вас. След като приключите връзката, постепенно ще можете да се насладите на свободата си.

4-ти зодиакален знак: Водолей

Истинска любов ли е? От ваша страна, да. Носите се на облак за кратък момент, след което кацате здраво на земята на фактите. Фазата на медения месец никога не продължава повече от няколко часа. Тогава вашият партньор отново показва колко ви държи под контрол . Водолей е безнадеждно романтична зодия . Ето как продължавате да давате шанс на другите , дори и да не го заслужават дълго време.

Нашият съвет: ще дойде момент, в който мечтите няма да ви отведат доникъде. Тогава става болезнено. Колкото по-рано издърпате въжето , толкова по-бързо можете да се освободите от токсичната си връзка и да очаквате по-добри времена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com