5-те любимци на жените според зодията

4190
5-те любимци на жените според зодията
Снимка: Sofialive

Те са най-харизматичните, брутални и притеснителни умове – 5-те  зодии, които са най-привлекателни за нежния пол.

Овен

Любител на демонстрация на мускулите и подхвърлянето на остри шеги, този човек е далеч от принца, който ще ви пее серенади под балкона и ще плаче с вас над мелодрами. В същото време по някакъв удивителен начин той успява да хване добра половинка от нежния пол в мрежите си. Овенът има отлично чувство за хумор, той е упорит и темпераментен. Такъв мъж е трудно да не се забележи в тълпата, защото често е заобиколен от компания красиви момичета, които са готови да слушат този харизматичен, весел човек с отворена уста през цялата нощ.

Трите зодии, от които са най-лошите съпрузи

За някои хора семейното ложе просто не е добра опция. Сайтът yourtango.com е събрал в една статия трите зодии, от които са най-лошите с...

Близнаци

На пръв поглед този мъж може да ви изглежда напълно незабележим. Но бъдете сигурни, че след 5-10 минути комуникация с него, няма да имате шанс да се оттеглите. Това очарователно бъбриво същество ще ви обгърне със своите смислени разговори и иронични житейски истории за минути. Такива мъже се наричат ​​готини, привлекателни, леки, защото те са наистина лесни за контактуване и мразят да стоят на едно място. Мъжете Близнаци обичат да се срещат и разкриват жените от различни ъгли. А жените от своя страна обръщат внимание на флирта и нямат време да дойдат на себе си, тъй като се оказват в обятията на тези сърдечни създания.

Везни

Чаровни и дипломатични, винаги добре поддържани и тактични, тези мъже знаят как да проведат всеки разговор в женска компания. И тъй като те са гастрономи и големи ценители на модата и изкуството, не им е трудно да пленят една жена с интересен разговор. Мъжете Везни са приятелски настроени и галантни, което често се възприема от жените като флирт. Много е трудно да не се влюбите в такива многостранно развити и внимателни мъже.

4 зодии, които печелят от тотото по-често от останалите

Тотото е най-добрият тест за късмет. Астролозите споделят само за няколко зодии, които имат по-голям късмет в тотото от останалите. Ако...

Скорпион

Невероятно привлекателен, този човек притежава някакъв специален магнетизъм. Освен това той може, дори без да разполага с някакви специални външни данни, да привлече вниманието към себе си само с един поглед. Енергията тече от него през ръба. Тези мъже често стават участници в истории, при които жената разбира, че връзката няма бъдеще, но не може да си тръгне, защото е силно пристрастена към лудата енергия на Скорпиона.

Риби

Меки и очарователни, тези мъже обгръщат жените с тяхната топлина и внимание, независимо в какви отношения са с тях. И това, което е изненадващо, е, че това внимание е ненатрапчиво и по детски докосващо. Жените, които не са виждали топлината на мъжете в живота си преди, просто се топят от тази рибна нежност и романтика. Рибите имат основното - топло сърце, което е готово да стопли и най-студената жена, загубила вяра в дълбоки чувства.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com