5 зодии, които обожават лоши момчета

10611
5 зодии, които обожават лоши момчета
Снимка: iStock

Всеки човек бива привлечен от различен тип партньори на даден етап в живота си. Поради емоционални причини харесваме различни хора, които понякога ни нараняват и се оказват неправилни. Такъв е случаят с лошите момчета, които никога не носят нищо добро. Отношенията с тях са бурни, но обикновено чувствата са едностранни и не завършват с щастлив край. Ето кои зодии страдат, защото всеки си падат по лоши момчета.

Водолей – дамите от този зодиакален знак се стремят към опознаване на нови неща, в това число и хора. Те се вълнуват от непознатото и интересното, каквото са и лошите момчета за тях. Обикновено са разкрепостени в интимните си отношения, заради което привличат такъв тип мъже. Обичат да опитват нови неща, а с такъв мъж това е напълно възможно. Да обича директността и твърдостта във връзката, а това също е типично за мъжете тип лоши момчета. Ето защо тези дами се чувстват привлечени към такъв тип мъже и често отношенията биват успешни и продължителни.

Близнаци – дамите Близнаци не обичат да им е скучно и това подсъзнателно ги кара да се влюбват точно в лоши момчета. Не обичат рутината и такива мъже ги изнервят. Предпочитат динамиката, вълнението и страстта. Колкото по-голяма буря има в отношенията, толкова по-добре се чувстват дамите в такава връзка.

Овен – това са самоуверени жени, които обаче обичат да се впускат в най-различни предизвикателства и намират лошите момчета са точно такива. Те осигуряват вълнуващите преживявания, от които Овенът има нужда. После обаче тези дами опитват да променят партньора, но в крайна сметка разбират, че това не е възможно.

Стрелец – те трудно се впускат във връзка, защото не искат да се отдават на скуката в ежедневието. Затова ги привличат мъже, с които това не е възможно. Търсят интересна компания, която може да им предложи нови преживявания, да ги разнообразява. Отношенията им с лоши момчета учудващо продължават във времето, някак успяват да се нагодят спрямо тях. Дори, ако се чувстват живи, истински и желани, те са способни да останат във връзката до нейното изчерпване. След края съвсем не съжаляват за преживяното.

Скорпион – те знаят колко са сложи отношенията с лошо момче и съзнателно се стремят към точно такива. Те са страстни, загадъчни, търсят вълнението и адреналина. Намират го точно в тези отношения. Сякаш се привличат от егоизма на лошите момчета. В такива отношения обикновено има повърхностни чувства и по-скоро интерес. Те продължават, докато един от двамата го изгуби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com