Как да познаем неверниците?

18589
Как да познаем неверниците?

Щеше да е много по-лесно, ако можехме да познаем неверниците само по външния вид. Оказва се, че това не е толкова невъзможно.

Мъжете с широка челюст, квадратна брадичка и изпъкнало чело са по-склонни към изневяра, показва ново проучване на австралийски изследователи.

Склонността към изневяра си личи по формата на лицето. По нея жените могат да преценят отношението си към мъжете и дали те са верни на връзката си, или очите им обичат да шарят, предаде БГНЕС.

Анализ на 200 души показва, че нежният пол просто не обръща внимание на чертите на партньора си, които много често издават изневяра. А оказва се, че брадичката и челото са признак за сексуалния характер на мъжа и показват до колко той е моногамен.

Изследването показва, че жените избират алфа мъже, които по-често доминират във връзката. Външният им вид е признак за добри гени, което подсъзнателно кара жените да ги предпочитат за бащи на децата си.

Actualno.com

Секс или сън? Това е въпросът!

7:00 часа - Алармата звъни... Време е за ставане! Какво пък? Ще използвам любимата ми функция на телефона - Snooze! 7:06 часа - Оф, па...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com