Кейт Мидълтън ще спи на улицата

20234
Кейт Мидълтън ще спи на улицата

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън ще спи по улиците на Лондон. Не, принцът не я е изхвърлил, това е просто част от благотворителна инициатива в помощ на бездомните, в която Кейт е обещала да се включи "без извинения".

Съпругата на принц Уилям обеща да бъде част от кампанията "Sleep out", която цели да хвърли светлина върху сериозния проблем с бездомните в британската столица, предаде БГНЕС. Телевизионна звезда Лиза Максуел разкри новината за Дейли Мирър, че херцогинята на Кеймбридж е обещала да помогне.

Принц Чарлз плаща 35 000 паунда за марковите дрехи на Кейт

Няма как да не бъде отбелязано, че съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън, всеки път впечатлява света с усета си към модата. Пр...

Кейт е решила да следва примера на покойната му майка принцеса Даяна. Мидълтън се зае активно с благотворителност, както преди години правеше Даяна. Тя е оказвала подкрепа на фондации, оказващи помощ на децата в страни от Третия свят, бездомните във Великобритания и на хора пострадали от противопехотни мини.

Принцеса Даяна е подкрепяла и фондацията за болни от СПИН. Тази дейност на принцесата на Уелс е спечелила симпатията на международните общности.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com