Actualno.com благодари за даренията от читатели - вашата оценка е всичко за нас

85165
Actualno.com благодари за даренията от читатели - вашата оценка е всичко за нас
Снимка: Actualno

Преди две години, в разгара на пандемията, Actualno.com постави началото на кампания, която да даде възможност на читателите да подкрепят медията ни. Последва бурното лято на 2020-та година, масовите протести, три нови Народни събрания, войната в Украйна: напрегнати времена, в които ролята на автентичните медии стана все по-важна. А след бума на фалшивите новини и масова пропаганда, тази роля стана незаменима.  

През цялото време отстоявахме независимостта, свободата на словото и собствения ни идеализъм да правим обективна и качествена журналистика - на всяка цена.

Винаги търсихме и добрата новина, която старателно разказваме в отделна рубрика. Отделихме много усилия и на оригинални коментари и анализи, които да помогнат на читателите да се ориентират в сложния политически и граждански процес. Въпреки, че оцеляването на една свободна медия минава през серия от трудности, нито веднъж не сме правили компромиси.

Оказа се, че читателите ни забелязват това. И за последните две години получихме дарения, с които те подкрепят лично нашата работа. 

Тези персонални дарения са изключително важни за нас - не само като финансова помощ, но и като психологически стимул, който да ни помогне да отстояваме позициите си. В последния месец получихме и едно отделно дарение на висока стойност от наша читателка, на което сме особено благодарни. 

Затова ще продължим да бъдем гарант на свободата на словото. И да сме не само най-четеният сайт в България, но и най-независимият. 

А онези дарители, които искат да се запознаят лично с нашия екип, молим да се свържат с нас и да заповядат в офиса ни, за да изразим скромно благодарността си към тях и да получат символичен подарък. 

 

Екипът на Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com