Кои мъже най-много се страхуват от обвързване според зодията

3996
Кои мъже най-много се страхуват от обвързване според зодията
Снимка: iStock/Guliver

В живота на всяка жена има поне един мъж, който сякаш е избягал от нея като дявол от тамян. Предпоставката за това може да се търси и от двете страни. Но страхът от обвързване при мъжете от тези 4 зодии е начертан от звездите:

Близнаци

Тази зодия по принцип има страх от обвързване. Мъжете, родени под знака Близнаци, обожават да разнообразяват всяка ситуация и са истински царе на флирта. В същото време са много чувствителни. Най-големият им страх е да не бъдат отхвърлени, наранени или дори стъпкани, показвайки тази своя „слабост“.

Топ 5 на най-привлекателните мъже в зодиака

У мъжете дамите ценят надеждността, чувството за хумор, способността да осигурят семейството и много други лидерски качества. Но според...

Докато открият жената, на която да се доверят, мъжете Близнаци могат имат множество партньорки или да бъдат сами с години. Това, от което имат нужда, е комуникация. Тя ще им помогне да се разкрият по-бързо и да се посветят на своята любима.

Водолей

Мъжете от тази въздушна зодия обичат свободата си и постоянно работят върху осъществяването на мечтите си. Затова Водолеите често имат фобия от обвързване. Те подхождат с особено неразбиране към партньорите, които правят абсолютно всичко заедно. Това би ограничило мъжа от зодия Водолей до непоносимост. Затова, в началото на всяка връзка, той се опитва да изглежда зает и намира оправдания да не задълбочава любовните си отношения.

Това обаче съвсем не означава, че Водолеите не са способни на пълноценна връзка. Те могат лесно да покажат на партньора си, че имат нужда от пространство, като не се фиксират изцяло върху него и успяват да жонглират между отделните си задачи. Този подход е особено важен за мъжа Водолей в началото на връзката, за да се увери, че не планирате да го държите вкъщи под ключ.

Дева

Кои мъжки зодии е по-добре да се раждат като жени, а женските - като мъже

Със сигурност в живота е имало мъже с чисто „женско“ поведение и „железни“ жени, които не само ще влязат в горя...

Предпазливите мъже от зодия Дева също таят страх от обвързване. В техния свят сериозната връзка може да усложни нещата и да предизвика бъркотия. Някои мъже от зодия Дева могат буквално да се докарат до припадък в лицето на неведомите пътища на любовта. Затова се страхуват от нея.

Представителите на зодия Дева може дори да се откажат от обвързване, ако то ще застраши стриктната подредба на всекидневните им навици и задачи. Те внасят в живота им предвидимост и им служат като опора в живота. Любовта ви трябва да е наистина красива и необикновена, за да ги примамите. Мъжът Дева има нужда най-вече от търпение и разбиране.

Стрелец

И мъжете, родени под знака на зодия Стрелец, са предпазливи в любовта. При тях обаче това е част от един много по-голям страх. Страхът, че ще трябва да се откажат от своята свобода и спонтанност. Тези мъже очакват животът им да е вълнуващ и избягват ситуации, които може да им отнемат тази възможност.

Стрелците няма да се чувстват добре с партньор, който не обича приключенията и секса. Дори да успеете да ги вържете по строги правила, най-много да ги разболеете. Затова идеалната партньорка за мъжа Стрелец е тази, която го обича такъв, какъвто е, поощрява хобитата му и не го ограничава постоянно. Неговият страх рязко се изпарява пред жени, които са игриви и комуникативни като него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com