Кои са трите най-късметлийски зодии през Юни 2021?

13763
Кои са трите най-късметлийски зодии през Юни 2021?
Снимка: istock/Guliver

На някои хора този месец им върви повече отколкото на останалите. Нека видим кои са трите най-късметлийски зодии през юни на тази година. 

Телец 

Всеки път, когато Венера е в небето и прави своето нещо, вие, Телец, сте сериозно засегнати от това. И когато Венера тригонира Юпитер, сякаш всичко, което някога сте обичали, изведнъж се появява, за да ви покаже колко сте обичани в замяна. Юпитер е планетата на растеж, разширяване и безкрайна творческа сила - тригон с Венера увеличава всичко, което Венера означава за вас, което е любовта на партньора, семейството и себе си.

Как това ви прави късметлия?

Този тригон е вашата спасителна благодат; идва на вас сега, през юни, да ви уведомим, че всичко не е загубено - в случай, че може би сте си помислили, че е така. Може да се влюбите - или просто да се потопите толкова в любовта на приятели, че да изпитате еуфория. Хората отварят ръцете си за вас - вие сте търсен човек и това, скъпи Телец, е наистина всичко, което някога сте искали: да бъдете обичани, обожавани, обгрижвани - уважавани. Перфектният кръг, който се образува от тригона на планетите, се проявява като вас, заобиколен от перфектен кръг от любящи приятели. 

Кои са трите най-миролюбиви зодии?

Има хора, които просто носят своя вътрешен мир и това се вижда отдалеч. Нека видим кои са трите най-миролюбиви зодии:  1. Рак&nb...

Везни 

Подобно на Телец, вие, Везни, също се управлявате от планетата Венера и затова ще се възползвате от този тригон по брилянтни и очевидни начини. Ще видите това проявление във вашата собствена харизма и това, което се разбира под това, е, че не само имате силно влияние върху хората, интересът им се основава на истинската вяра и вяра във вас. Сякаш всичко, за което някога сте работили, е окончателно, сега, прието. Вие сте човек, който, ако решите, може да се издигне на ново ниво и ако помагането на хората е част от този план, ще успеете с различни цветове, просто защото хората не могат да устоят на вашите прелести. Това не е просто линия, Везни, това е истинската сделка; можете да направите истинска разлика, просто като участвате в промяната, която искате да видите. По време на този транзит няма да ви липсва любов и тя ще ви позволи да се отворите към възможностите на това какво може да почувства смислената любов и връзка. Ако някога е имало шанс да рискувате с любов - това е тригонът за вас. Грабнете цялата любов, изяжте всички добри закуски, похарчете всички пари (добре, не „всичко“ ...) и знайте, че всичко, което давате в любовта, се връща при вас в изобилие. 

Стрелец 

Докато предишните знаци се управляват от Венера, вие се управлявате от Юпитер и както всеки Стрелец знае, тази планета е толкова мощна, колкото получава, когато става дума за разширяване на съзнанието, творческа мисъл и прозорливост. Това, което ще ви донесе този тригон, е дълбока, удовлетворяваща любов към себе си, която ще дойде заедно със самоуважението и самочувствието. Не че някога ви е липсвала някоя от тези черти, но дали някога сте успели да ги приложите, както е възможно, благодарение на тригона на Венера Юпитер? Може би да, но повече от вероятно не. Тук именно аспектът на Венера дава тласък на способността ви да се изразявате, за да могат другите да се учат и да растат. Ти си Юпитер! А Венера е Музата, която стимулира огромното ви въображение. Предполагам, че сте родени на Земята, така че това създава тригона, а за Стрелец това означава чисто постижение. Вие сте подкрепени от Вселената. С любовта към себе си заключена, сега имате смелостта и нервите да създадете революция и вашата стрела изглежда сякаш е насочена към изкуствата. Вървете напред и творете! Създавайте така, както никога досега не сте създавали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com