По какъв начин обича да плажува всяка една зодия

4038
По какъв начин обича да плажува всяка една зодия
Снимка: https://pixabay.com

Лято, синьо небе, море и плаж. Мечтата на всеки човек, на когото му е писнало от монотонното всекидневие. Дългоочакваната ваканция вече чука на вратата, а някои вече се възползваха от нея. Но не всеки човек се радва на едни и същи забавления на плажа.

Някои не излизат от водата, а други предпочитат да се пекат на слънце или да си четат книга на спокойствие. Затова голяма вина имат и зодиакалните знаци, които определят поведението ни на плажа.

Ето как се държи на плажа всяка една зодия и какво обича да прави.

1. Зодия Овен

Те тръгват по моретата с цел да се отърсят от всекидневието си, но само след час отново са пред телефона си. Започват да се снимат и не забравят да се изфукат на някой приятел, като споделят снимката си в социалните мрежи.

2. Зодия Телец

Щом помиришат морска вода, Телците забравят за всичко, хвърлят багажа си, слагат банските и не излизат цял ден от водата. По някое време се сещат, че са гладни, пият по бира, хапват набързо и отново тичат към морето. Искат да използват ваканцията си докрай и да не изпускат нито минутка.

3. Зодия Близнаци

Близнаците пристигат с големи очаквания за почивка на морето. През цялото време са си мислили, как най-после ще се разтоварят и няма да мислят за работа. Но плажът обаче бързо им доскучава и започва да им се връща желанието за работа. Затова не е чудно да звъннат на някой колега и да говорят по бизнес.

4. Зодия Рак

Не ги свърта на едно място, когато са на плажа. Постоянно дават съвети на останалите хора с тях, гледат да ги предпазят от слънцето или бурното море. Искат да помагат на другите, като се изживяват малко като родители. Често пъти искат да почерпят с храни и напитки хората около тях. Някак си не могат да се отпуснат напълно и да останат сами със себе си.

5. Зодия Лъв

Лъвовете плажуват с цел да се хвалят на другите. За тях е важно как ще изглеждат пред хората и какви дрехи ще носят. Държат плажната им кърпа да е нова и чиста, да са с последен модел на банските си и да носят екстравагантна шапка. Не е рядкост да носят и слънчеви очила. Те се радват да привличат погледите върху себе си и това им доставя истинско удоволствие.

6. Зодия Дева

Девите се държат странно на плажа. Постоянно си мислят, че ще изгорят, че ще бъдат нападнати от медузи или че има щипалки в морето. За тях водата никога не е достатъчно топла или чиста и винаги й намират по някой кусур. Когато са на слънце им е горещо, а на сянка им става студено. С една дума - рядко има угодия за тях.

7. Зодия Везни

Везните отиват на моренце, за да се размажат на някой шезлонг и да наблюдават останалите хора. Ако са самотни, те обичат да завързват нови контакти. Една свалка е винаги добре дошла за тях. Те наблюдават потенциалните си обекти и често пъти си фантазират различни неща с тях.

Какво да хапвате на плажа

Изборът на храна, която да засити глада ви на плажа, докато се излежавате върху пясъка, е от съществено значение за самочувствието ви и...

8. Зодия Скорпион

За Скорпионът морето е свързано с нови запознанства и флиртове. Свободните Скорпиони не правят първата крачка, но ако усетят интерес към тях веднага се активизират и пускат целия си чар. Всичките им преживявания са предимно морски и те дълго разказват за тях.

9. Зодия Стрелец

Не ги свърта на едно място. Постоянно искат нови и нови приключения. Обичат да сменят плажовете, омръзва им да правят едно и също нещо и са готови на нови и нови забавления. Ако се окаже, че се налага да стоят на един и същи плаж, те постоянно си търсят нови игри - топка в морето, замъци в пясъка и какво ли още не.

10. Зодия Козирог

Какво да облечем за партито на плажа

Горещ пясък, солени целувки, опияняващи свежи коктейли – плажното парти е всичко, от което се нуждаете за незабравима почивка на ...

В повечето случаи Козирозите предпочитат на отидат на море с голяма компания, с която да са на едно мнение и да си изкарат страхотно. Те влачат с тях храна и пиене, федербал, топки и какво ли още не. Винаги искат да си прекарат максимално забавно и шумно, като стоенето сами под чадъра е абсолютна загуба на време.

11. Зодия Водолей

Водолеите обичат да изследват плажовете за интересни находки. Те не са любители на продължителното печене, а търсят нещо необичайно, като някоя рядко красива мида или рапанче. Щом намерят нещо необичайно, те бързат да го покажат на хората, с които са. Или пък го снимат и споделят в социалните мрежи.

12. Зодия Риби

Както подсказва името на зодията им, Рибите предпочитат да прекарват повече време във вода. Те не се пазят нито от слънцето, нито от температурата на водата. Често пъти изгарят, защото просто забравят да се намажат с предпазни средства. Тяхното безгрижие е заразно и те привличат останалите хора да се включат към техния купон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com