Подсвиркванията мотивират жените

11496
Подсвиркванията мотивират жените

Проучване показва, че жените тайно харесват подсвилкванията след себе си и това ги мотивира да отслабнат, съобщава БГНЕС.

Над половината дами казват, че биха искали да получат подсвиркване от мъж, а близо една трета от жените на диета смятат, че получаването на комплимент по този изразителен начин е най-големият им мотив да стопят повече килограми. Цели 72% от британките казват, че започват новата година недоволни от теглото си, показва ново изследване.

Малко повечкото килограми удължават живота

Анализ на близо сто изследвания в света показва, че хората с наднормено тегло и страдащите от леко затлъстяване живеят по-дълго от тези...

Но макар половината от жените да започват новогодишна диета, липсата на увереност, мотивация и воля означава, че 39% ще се откажат от нея само след две седмици. Изследването на компанията XLS-Medical Fat Binder установи, че 26% от дамите на диета губят мотивация, когато усилията им за сваляне на килограми остават незабелязани.

Около 85% от подложилите се на диета представителки на нежния пол биха се мотивирали от обикновен и искрен комплимент, а 66% биха се зарадвали, ако някой ги попита дали са отслабнали. 53 на сто смятат, че ако някой им каже, че изглеждат страхотно, това ще им помогне да продължат да отслабват.

Освен това доброто старо подсвиркване на мъжете би окуражило 28% от британките да се придържат към плановете си за сваляне на килограми, а 54% от анкетираните признали, че им харесва да получават такова подсвиркване.

Половината от хората, които се смятат за пълни, казват, че биха се отказали да отидат на басейн, а един на всеки петима отказва да се среща с нови хора заради размерите си. Един на всеки десетима родители дори смята, че размерите не им позволяват да участват в дейности с децата си.

Ударно сваляне на килограми с "девствена диета"

Според диетолозите т.нар. "девствена диета" ще ви помогне да се отървете от излишните килограми само за седмица. Просто трябва да према...

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com