Седмичен хороскоп за 14-20 юни

19921
Седмичен хороскоп за 14-20 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица ще бъде решаваща за вашето професионално развитие. В понеделник бъдете готови за сериозни битки и преговори. Във вторник някой може да се опита да ви подлее вода. Сряда и четвъртък ще са по-спокойни дни, но не сваляйте гарда. В петък до обяд също бъдете в добра форма. През почивните дни ще имате възможността да оставите всички притеснения зад гърба си.

Телец

През тази седмица няма да имате никакви притеснения. Дори може да се каже, че ви очаква щастлив период, свързан със спокойствие и хармония в личния живот. Сряда е добър ден за организиране на романтично излизане. В четвъртък не се колебайте да изразите идеите си в работата. През почивните дни отделете време за семейството си, но не забравяйте и за своите нужди.

Близнаци

Това е седмица, в която ви очакват постижения в професионален план. Той може да е свързан с дейност извън основните ви професионални задължения. Не се колебайте да направите опит да се преквалифицирате, особено ако не сте доволни от настоящето ви работно място. В петък оставете повече време за разходка и съзерцание на природата. През почивните дни не оставайте без занимания, но само такива, които са ви приятни.

Рак

През тази седмица ще достигнете до някои истини. Равносметката може да не е много във ваша полза, но няма смисъл да се измъчвате за минали неща. Истината е, че всичко хубаво ви предстои. В сряда не пропускайте възможност да вземете повече работа. Сега е моментът да наберете инерция и да се докажете. В петък не бързайте да си тръгвате от работа. В последния момент може да изникне важна задача. Почивните прекарайте сред красотата и тишината на природата. 

Лъв

През тази седмица ще имате възможността да видите и научите много нови неща. Ще се докоснете до опита на другите, който ще се превърне в неизчерпаем източник на богата и полезна информация, която да използвате да развитието ви. В сряда очаквайте добрини новини, свързани със семейството ви. В четвъртък и петък не преувеличавайте важността на даден проблем. През почивните дни е добре да организирате събиране с роднини.

Дева

През тази седмица ще може да си отпочинете от сериозни притеснения, които не са ви давали мира през последните дни. Това е време, в което да намалите темпото. Не бързайте да се включвате в нови приключения. Четвъртък и петък може да посветите на кратко пътуване. През почивните дни отделете време, за да изхвърлите някои ненужни вещи от дома ви. Не се колебайте да се разделите с ненужното, което не ползвате отдавна.

Везни

Това е седмица, в която ще преживеете нещо като прераждане. Навлизате в нов период от живота ви. Той ще бъде изпълнен с много щастие, взаимност и любов. Връзката ви ще претърпи съществени положителни промени, които ще допринесат за вашето израстване. В сряда и петък ще може да направите повече, отколкото предполагате - не се щадете. През почивните дни си подарете пълна тишина и спокойствие.

Скорпион

През тази седмица няма да може да се отървете от чувството, че пропускате нещо. Това е така, ако не положите достатъчно усилия, за да реализирате възможностите, които ще се появят пред вас. В сряда не закъснявайте за важна среща. В петък ще получите взаимност от човека, към когото изпитвате силни и страстни чувства. Превърнете почивните дни в празник на романтиката. 

Стрелец

През тази седмица ще може да влезете в нова роля. Тя обаче ще ви натовари с повече отговорности и по-малко свободно време. Вложените усилия ще си заслужават затова не се щадете много. По-късно бихте съжалявали за пропуснатите възможности. В четвъртък ще може да си поемете въздух, но не се отпускайте прекалено много. В почивните дни оставете време за анализ на изминалите дни.

Козирог

През новата седмица ще имате възможността да се почувствате победители. От съществено значение ще е нивото на комуникация, което осъществявате. Вашата дипломатичност и умение да забелязвате детайлите ще ви спечелят сериозно предимство. В сряда ще получите висока оценка за дейността си. В четвъртък помислете и за това как да обърнете повече внимание на семейството. В петък вложете повече енергия към романтика в отношенията ви с любимия човек. През почивните дни насочете грижите си към децата. 

Водолей

През тази седмица ще се наложи да се справите с някои препятствия. Със сигурност сте по-подготвени, от колкото си мислите, така че по пътя към успеха ви може да ви попречи само вашето съмнение в способностите ви. В сряда ще имате повече късмет от другите - използвайте го. В четвъртък не се подавайте на мързела. В петък ще може да се радвате на първото си постижение. Почивните дни прекарайте по ваш вкус, но все пак включете дейности, които да са полезни за вас и вашето здраве. 

Риби

През тази седмица ще трябва да покорите нови върхове. Може и да останете там, където сте, но след време едва ли ще бъдете доволни. Сега е време да проявите небивала активност. В личен план няма от какво да се притеснявате. Важно е да не си измисляте проблеми и да не пропилявате времето си. В сряда ще получите знак за това, че се движите в правилната посока. В четвъртък направете нещо мило за себе си. В петък е добре да заминете извън града, където да прекарате почивните дни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com