Уединение в яйце

389300
Уединение в яйце

Със своята овална форма яйцето винаги е носело вдъхновение на архитектите и дизайнерите. Именно то услужва с формата си за мобилната стая, творение на италианския архитект Пауло Малдоти.

Стаята-яйце може да бъде оборудвана в зависимост от вкусовете и желанията на собствениците си. Нейната главна идея е да бъде място за уединение, информира dornob.com.

Проектът е наречен NU-OVO, като аналог на "uovo", което на италиански означава яйце. Екстериорът на яйцето е разделен на осем части, от които четири подвижни и четири неподвижни. Подвижните части позволяват на "яйцето" да се затвори от вътре, което дава нужното уединение на използващия го.

Всеки собственик на стая-яйце може да я мебелира както пожелае. Диван и телевизор, домашен офис, библиотека, легло, килер или дори малка кухня – всяка една от тези идеи е възможна в индивидуалното му пространство.

Водоустойчивата повърхност на мобилната стая я прави подходяща, както за затворени, така и за отворени пространства. Тя служи като малко кътче за усамотение, където и да пожелаем.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com