Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой ще спечели Евро 2024?

Реклама

Кой ще спечели Евро 2024?

Италия

292 гласа 6%

Нидерландия

149 гласа 3%

Португалия

348 гласа 7%

Хърватия

107 гласа 2%

Англия

357 гласа 7%

Германия

1954 гласа 40%

Друг

268 гласа 5%

Франция

448 гласа 9%

Испания

994 гласа 20%
Реклама
Новините днес