Джон Кехоу пристигна в България

5445
Джон Кехоу пристигна в България
Кехоу ще представи иновативните методи да бъдем Квантови Войни на семинар в столицата

Джон Кехоу - световноизвестният лектор, прочут с новаторската си работа в света на подсъзнателното мислене, пристигна днес в България.

Кехоу е тук за поредния си семинар, който ще изнесе пред българска публика. „Квантовият войн – бъдещето на ума“ - това е темата, по която ще говори той в събота, 8 декември, в зала 3 на НДК, София.

Лекторът ще разкрие как да обединим четирите части на човешката същност : ум, тяло, подсъзнание и душа и да достигнем до един успешен и щастлив живот.

Насочвайки енергията на мисълта към личностното си развитие, допринасяме за развитието на организациите и обществото като цяло, защото „Новият живот се създава с нови мисли“, категоричен е Кехоу.

Една от най-известните и динамични теми засегнати в Квантвия войн – бъдещето на ума е концепцията на квантовото време и пространство, където успяваме да се свържем с миналото и бъдещето по начини, които на пръв поглед изглеждат налудничави.

Звучи Ви невъзможно? Хиляди хора вече използват тези методи, много от тях са професионалисти достигнали до високи резултати. Веднъж усъвършенствана, методиката ни дава „инструментите“ и техниката за достигане на успех. Кехоу казва: "Нашия успех помага на много хора, а провалите ни никому. Не бъдете егоисти. Успейте! ".

 Кехоу е световноизвестен канадски лектор, писател и филантроп, който обучава хората как да овладеят изумителната сила на мисълта повече от 30 години. Неговите лекции се ползват с колосален успех по целия свят, а книгите му се превръщат в сензация на всякъде , където се публикуват, оглавявайки класациите за бестселър.

Повече информация за регистрация ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика