Принц Хари е първенеца в класа за пилоти на бойни хеликоптери

25494
Принц Хари е първенеца в класа за пилоти на бойни хеликоптери

Британският принц Хари приключи обучението си в управление на хеликоптери „Апачи”, нареждайки се на първо място като най-добър втори пилот-стрелец в групата си. Това съобщи "Гласът на Америка", позовавайки се на британското министерство на отбраната. Принцът, наричан в армията капитан Уелс, е получил признанието за първенец от групата си.

Хари, който е на трето място по линията за унаследяване на престола, се обучаваше 18 месеца във Великобритания, както и при пустинни и планински условия в САЩ. Сега той ще участва в учения във Великобритания, за да увеличи опита си при управление на „Апачи”.

Принц Хари купонясвал с Дейвид Бекъм

Британският принц Хари и футболистът Дейвид Бекъм снощи купонясвали заедно в Лондон, съобщават местните таблоиди, цитиран ито БГНЕС. Д...

През 2007 г. принц Хари беше на кратка военна служба в Афганистан, след което изрази желание да се завърне. Все още обаче няма огласени планове за разполагането му за мисия в страната.

Военната кариера на младия принц е подобна на по-големия му брат принц Уилям, който в момента е пилот по спасителни и издирващи операции на Фолклендските острови в Южния Атлантически океан.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа