X
 
 

Убиха детето на украински политик в стрелба по автомобила му

8781 0
Убиха детето на украински политик в стрелба по автомобила му
Снимка: Getty Images/Guliver
Неизвестен в Киев стреля по автомобил на депутата от Областния съвет в Киев и бизнесмен Вячеслав Соболев, съобщава РИА Новости по информация в националните медии.

Пресслужбата на столичната полиция заяви, че в центъра на Киев са стреляли по кола, в резултат на което е починало дете.

ФСБ задържа рускиня, шпионирала за Украйна

Специалните служби на Русия задържаха руска гражданка в Севастопол, която по указания на украинското разузнаване е събирала секретни во...

По този факт е образувано наказателно дело за умишлено убийство. Киев е под обсада на полицията във връзка с издирването на убиеца.

"Шофьор на автомобила е бил депутатът от Областния съвет в Киев Вячеслав Соболев, който е застрелян на ул. „Лев Толстой" в Киев", се казва в доклада.

До него се е намирала съпругата му, а на задната седалка е бил 3-годишния му син Александър. Соболев е видян да бяга с детето на ръце, търсейки помощ.

Самият депутат потвърди, че синът му е убит по време на стрелбата. „Соболев не пожела да сподели други подробности“, се казва в съобщението.

ЕС притеснен за съдебната реформа в Украйна

Европейският съюз е обезпокоен от провеждането на съдебната реформа в Украйна, заяви посланикът на ЕС в Киев Матти Маасикас. На 16 окт...

Actualno.com

Етикети: