Bestefficient – 10 въпроса към твоя личен фитнес треньор

11619
Bestefficient – 10 въпроса към твоя личен фитнес треньор
Снимка: Стефан Терзийски

Важно е не мобилното приложение, което получаваш, а истинският треньор с реален опит, който стои зад него

Най-трудното нещо във фитнеса е да тренираш правилно и да поддържаш добър ритъм, без това да те натоварва психически. Ето това е моята работа и за това ви трябвам аз. Стефан Терзийски


1. Какво е Bestefficient: Bestefficient започна като .net блог сайт със статии за здравословен начин на живот, хранене и спортуване. Много бързо обаче се превърна в .com - цялостна онлайн платформа за тренировки чрез мобилно приложение, в което аз съставям твоята тренировъчна програма, насочена спрямо твоята лична фитнес цел.


2. Как да започна въобще? В днешния все по-свързан свят, контактът с мен е възможен почти по всяко време и всякакъв начин.

a. Ако ви е нужен фитнес треньор от разстояние – просто влезте на сайта https://bestefficient.com/bg, разгледайте четирите варианта At Home и Anywhere и си изберете.

b. Ако сте в София – можете да заповядате и на Spartak Fitness&SPA в Лозенец, където работя по график, достъпен от приветливия син бутон на служебния ми профил във Facebook


3. По какво се различава Bestefficient Anywhere: Докато At Home вариантите са персонализирани и предназначени за изпълнение предимно вкъщи, т.е. с почти никакво фитнес оборудване, програмите Anywhere са стандартизирани и насочени за ползване по-скоро във фитнес зала, но са възможни и в парка или в хотелския фитнес, например. Те са Slim&Fit и Muscles&Strength.

4. Ако се реша да тренирам във фитнес зала, как да избера между Slim&Fit и Muscles&Strength от твоето мобилно приложение? Тази две програми са базирани на дългогодишния ми опит в работа с клиенти. Това са двете най-чести цели, с които някой идва за помощ при мен.

a. Slim&Fit е профилирана към хора, които не се страхуват да тренират във фитнес зала, искат да отслабнат и да влязат във форма, но просто не са попаднали на правилния фитнес инструктор досега. Аз ще бъда вашият треньор и вие ще имате виртуален достъп до мен, макар че изпълнявате програмата самостоятелно.

b. Muscules&Strength е любимата ми програма, която отразява целия ми огромен опит с работа с тежести и е посветена на тези от вас, които са решими и отдадени да извадят максималния потенциал на тялото си „на яве“. Създадох тази програма за дремещия във вас фитнес маниак с най-добрите ми чувства към това определение.


5. Какво се случва, след като си избера план? След закупуване на абонамент,

a. получавате е-мейл от мен с две неща:

      - 1. линк за сваляне на приложението и

      - 2. кратък въпросник за обратна връзка от вас

b. В рамките на 24 часа аз качвам програмата ви от тренировъчни дни с набор от упражнения и указания за брой серии, повторения, почивки.

c. Важно: упражненията имат видео демонстрация, за да видите как правилно се изпълнява всяко от тях.

Можете да погледнете няколко примера и на YouTube канала на Bestefficient.


6. Какво да правя, ако нямам мотивация? Времето е показало, че при тренировките навикът е далеч по-резултатен от вдъхновението. Истината е, че трябва да започнете да тренирате незабавно, ако вече не го правите, и ако го правите – пак да тренирате. Единственият сигурен начин за прогрес е да бъдете активни и постоянни.

7. Можеш ли ти като личен треньор от разстояние да помогнеш с това? Да, точно по тази причина в програмите на Bestefficient винаги залагам не просто поредица от видео упражнения, а цялостен план за действие със стъпки на провокация, ангажиране, изграждане на навици. Всеки ден изскачам от приложението на телефона ви с напомняне да тренирате или поне, поне да се движите!


8. Какво е Bestefficient At Home: Това е същото мобилно приложение, което ползваш на телефона си или друго удобно мобилно устройство. В него аз – като твой личен треньор от разстояние съставям персонализирана програма от тренировки, спрямо твоите лични фитнес цели. Вариантите са два – Optimal и Premium – и се различават най-вече по честотата и интензивността на контакта с мен.

9. В постигането на добра форма много важно е храненето! Абсолютен факт. То е водещо. Като човек, специализирал диететика, и изготвил хранителни планове за десетки клиенти през годините, мога да предложа такова нещо във всеки момент, съчетано или отделно от тренировъчен режим – силно препоръчвам Хранителният план да е съчетан с Тренировъчен режим!


Можете да ми го поискате по всяко време на служебния ми профил във Facebook или като просто ми пишете на https://bestefficient.com/bg/online-lichen-trenyor/


10. Кое е най-трудно – дай ни директен отговор! По принцип, във фитнеса най-трудното нещо е да тренираш правилно и да поддържаш добър ритъм на тренировките си, без това да те натоварва допълнително психически.

И ето това точно е моята работа и за това ви трябвам аз – лично или от разстояние.

 

Стефан Терзийски, фитнес експерт и основател на Bestefficient ™

За мен Google знае: Магистърска степен "Фитнес, Спорт, Здраве" Диететика - специализация във Франция
Кондиционна тренировка на професионални спортисти в Париж
Онлайн тренировки и консултиране – http://bestefficient.com/bg

Ти трябва да знаеш: Обичам професията си и за мен всеки човек,
който избере да работи с мен и всеки случай е специален :)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com