Шварцер и Беърд също хвалят Бербатов

6338
Шварцер и Беърд също хвалят Бербатов

Вратарят Марк Шварцер и бранителят Крис Беърд бяха поредните хора в лагера на Фулъм, които изразиха възхищението си от лятното попълнение Димитър Бербатов, предаде БГНЕС.

Българинът впечатли с фланелката на лондончани, откакто дойде в отбора през лятото от Манчестър Юнайтед. Сега Берба е контузен, но Шварцер, който вчера навърши 40 години, е наясно с качествата на българина. "Всичките нови играчи вляха класа в отбора, а Димитър Бербатов ни даде нещо допълнителни. Нещо, което нямахме преди. Всеки път, когато нов играч идва в отбора се чудиш дали ще се впише и ще повтори формата си от предишни години. Но можете да видите, че този човек има изумяващ талант. Просто зависи колко време ще му трябва, за да се впише в отбора, а Димитър го направи почти веднага и е невероятен: отдадеността му, уменията, погледа върху играта и нещата, които изисква от другите. Той е суров с младите играчи, но и ги хвали, когато направят нещо добро. Бяхме загубили това", сподели ветеранът.

"Липсваше ни това, изискващи играчи, които играят на високо ниво. Берба разви това в Тотнъм и Манчестър Юнайтед, очаквайки най-доброто от всеки и го донесе тук. Като опитни играчи, ние поставяме стандарта", добави Шварцер. Беърд, който е третият най-дълго играещ във Фулъм играч, също не спести суперлативите си.

Английските таблоиди подхванаха Бербатов заради брат му

Информацията за задържането на брата на Димитър Бербатов е една от водещите новини в английския таблоид "Сън" днес, предаде БГНЕС. Бра...

"Просто е приятно да играя за отбора. Имаме играчи, които могат да нараняват отбори - Димитър Бербатов е един от най-добрите футболисти, с които съм играл - и се радвам, че съм част от този проект", сподели поливалентният футболист.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com