Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съвет за всяка зодия за днес, 11 юни 2024

11 юни 2024, 05:35 часа

Овен

Отчаяно се опитвате да докажете стойността си, което прави още по-трудно да получите признанието, което заслужавате. Вместо да се опитвате да спечелите одобрението на хората, съсредоточете се върху това да удовлетворите себе си. Посветете повече време на любимите си спортове, творчески занимания и хора. Когато имате избор между това да правите това, което се очаква, и да се забавлявате, изберете удоволствието. Другите може да ви обвинят, че сте егоист, но тайно ще се възхищават на силното ви самочувствие.

Телец

Още: 4 зодии, които обичат да са с разбито сърце

Имате чувството, че всички ви се противопоставят, което е влудяващо. Вместо да се опитвате да накарате хората да се съобразяват с ритъма на вашия барабан, занимавайте се със собствените си дела. Това не означава, че трябва да се чувствате изолирани или отчуждени. Напротив, можете да бъдете най-добрият си приятел. Направете си услуга и отделете време да четете, да слушате музика или да пишете в дневника си, когато хората ви лазят по нервите.

Близнаци

Неприятна ситуация ви кара да кипите от ярост. Обикновено нямате проблеми с изразяването на чувствата си. Не така стоят нещата сега, когато сте принудени да мълчите в името на сигурността. Изказването или конфронтацията с авторитетна фигура може да доведе до неприятности за другите, така че е по-добре да си замълчите. Работата с ръцете ви ще бъде здравословен отдушник за емоциите ви. Печенето, градинарството, плетенето на една кука или дърводелството могат да се окажат терапевтични.

Рак

Споровете избухват лесно; днес е лесно да се задействате. Вместо да се опитвате да докажете, че сте най-умният човек в стаята, направете стратегическо отстъпление. Днес сте още по-емоционални от обикновено, така че е важно да уважавате чувствата си, без да избухвате. Най-добре е това да стане в уединение. Изключете телефона си и стойте далеч от социалните мрежи. Насочете се към място, което ви дава спокойствие, като океан, езеро или фонтан.

Лъв

Вие сте в режим на воин. Това е чудесно, когато се занимавате с въпроси, свързани с кариерата, но е трудно по отношение на личния ви живот. Пазете се да не избухнете към най-близките си. Вашият сарказъм е много болезнен за хората, които обичате. По-добре е да запишете тези хапливи забележки в сценарий, роман или песен. Ако търсите любов, спрете да се опитвате да впечатлявате хората с хвалби и самохвалство. Оставете добрите си страни да говорят сами за себе си.

Дева

Правен въпрос не върви по вашия замисъл. Това наистина оскърбява чувството ви за справедливост, но не може да се помогне. Вместо да злобеете срещу властта, потърсете начин да направите лимонада от лимоните. Приятелите могат да бъдат огромен източник на подкрепа сега. Позволете на някого да ви направи огромна услуга, независимо дали става въпрос за екстравагантен подарък, написване на препоръчително писмо или романтично запознанство. Този благороден жест ще ви насочи по нов път.

Везни

Винаги сте били добри в справянето с извънредни ситуации. Това е така, защото оставате хладнокръвни, спокойни и събрани, докато всички останали изпадат в паника. За съжаление това кара всички да станат прекалено зависими от вас. Това не ви оставя много време да се отпуснете и да се забавлявате. Прекъснете цикъла, като запазите тишина при следващия проблем. Оставете другите да намерят решение, вместо да се притечете на помощ.

Скорпион

Караниците като котка и куче не помагат на един романс. Макар част от вас да копнее за страстна връзка, тези постоянни караници са изтощителни. Намерете начини да се чувствате по-сигурни в любовта си. Не е необходимо двамата да сте съгласни с всичко, за да се радвате на силна връзка. Единственото, което има значение, е да поддържате постоянно взаимно уважение. Ако сте свободни, бъдете отворени за срещи с някого, който изглежда като ваша пълна противоположност.

Стрелец

Възложена ви е абсурдно голяма купчина работа, която трябва да свършите за много кратко време. Обикновено бихте използвали оптимизма си, за да се справите с това предизвикателство. Днес имате намерение да кажете на властимащите какво точно мислите за техните нереалистични очаквания. Бруталната ви честност ще ви направи герой сред колегите ви, които също са разочаровани. Възможно е да напуснете тази работа, ако оплакванията ви не бъдат взети на сериозно.

Козирог

Старата рутина ви е омръзнала, но не виждате изход от нея. Част от проблема е, че толкова много хора зависят от вас. Престанете да си казвате, че те ще се разпаднат без вашата подкрепа. Вместо това си представете как те процъфтяват и са си самодостатъчни. Според закона за предположенията всеки е изтласкан от вас. Това означава, че най-добрият начин да помогнете на другите е да ги възприемате като здрави, щастливи човешки същества, които могат да процъфтяват сами.

Водолей

Дълбоко вкоренен гняв вече не може да бъде пренебрегван. Време е да се освободите от тази отровна емоция. Противно на общоприетото схващане, не е нужно да прощавате на някого, който ви е сторил зло. Вместо това трябва да използвате гнева си като катализатор за промяна. Никога не сте се страхували да вървите срещу течението. Това ще ви позволи да поемете финансов риск. След като сте били малтретирани, да живеете добре наистина е най-доброто отмъщение.

Още: Късметче според зодията за тази седмица, 10-16 юни 2024

Риби

Човек, който продължава да натиска бутоните ви, е тайно обсебен от вас. Всички негови неприятни коментари са предназначени да привлекат вниманието ви. Не се интересувате от мотивите за поведението им; единственото, което искате, е да се махнете от този досадник. Колкото повече се съпротивлявате, толкова по-силно те ще продължат. Следователно най-добрият начин на действие е да се изплъзнете. Прекарването на един спокоен ден у дома ще бъде много по-приятен, отколкото да търпите отношението на вашия дразнител.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес