Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В събота: 3 зодиакални знака научават важни житейски уроци по трудния начин

26 май 2024, 06:05 часа

Тази събота, 25 май, три зодиакални знака ще усвоят труден урок. Тези три зодиакални знака ще кажат твърде много, твърде скоро - и твърде категорично, за да могат другите да ги приемат. Дискретността е урокът за днес, но за съжаление тези знаци няма да го разберат, докато не стане твърде късно. Но това не е страшно! Някои житейски уроци се научават най-добре по трудния начин.

Още: Зодиите, на чиято врата ще почука щастието през юни 2024

Близнаци

Чудите се дали да говорите или да запазите нещо за себе си и може да се окаже, че в неделя, 26 май, сте твърде объркани, за да разберете кой е по-правилният начин.

Ако отворите устата си и кажете това, което чувствате, може да се окаже, че ще повдигнете въпроса за нещо, което вече е било лекувано, а вие не искате да разкъсвате раната отново. Все пак искате да се извините и да поправите нещата, тъй като най-накрая се чувствате достатъчно добре, че сте отговорни за действията си в този казус. На 26 май всичко е въпрос на време и макар че намеренията ви са прекрасни и сърцето ви е добро, е твърде вероятно да изречете нещо, което да върне нещата в изходна точка.

Положителната страна е, че всичко може да се оправи. Каквото и да сте преживели с този конкретен човек, все още има нещо, което си струва да бъде спасено. Да, може и да не признавате идеята, че да си държите устата затворена е по-ценният от вариантите, но дори и да повдигнете въпроса за миналото и леко да събудите болката, която този човек някога е изпитвал, ще бъдете щастливи да знаете, че тя се усеща само за мъничко; минало е достатъчно време и той е готов да ви допусне обратно в сърцето си.

Дева

Това, че мислите нещо, не означава непременно, че трябва да го споделите със света. Имате свое мнение и сте убедени, че сте на милион процента в правото си, но понякога мненията ви са и язвителни и болезнени за другите.

Нямате оправдания защо трябва да се въздържате. Просто... не го правите. И ще правите това, което сте правили и преди: ще отблъсквате хората. Невинаги осъзнавате, че да изпитвате силни чувства към нещо е възможно и без да сте омразни и язвителни. В момента дискретността не ви отнема нищо и въпреки това продължавате да настоявате, че не само вие сте прави, но и „другата страна“ греши.

Положителната страна: Ще забележите, че сте „толерирани“. И това, в известен смисъл, е нещо хубаво. Тъй като можете да прекалявате с мнението си, хората в живота ви са започнали малко „леко“ да ви игнорират и вие виждате това в действие. И въпреки че не ви харесва, вие го разбирате. Понякога прекалявате и този транзит ви помага да разберете, че може би изказването на мнението ви не винаги е най-добрата идея.

Скорпион

Да се научите кога да говорите и кога да мълчите е безсмислено за вас, тъй като досега не сте смятали, че идеята за мълчание е нещо различно от насилствено потискане. Вие просто не мълчите, тъй като вярвате, че ако имате идея, тя си заслужава да бъде споделена. Не обръщате внимание на вибрациите около вас и не сте внимателни с хората в стаята. Доволни сте от собственото си мнение и ще го споделите.

Това обаче ви кара да казвате прекалено много и да плащате цената за толкова разтворени уста. Стига толкова, Скорпионе! Макар че всички знаем, че сте безстрашни и сте способни да кажете и най-дребните неща, но трябва да се запитате дали да се изразявате постоянно по начин, който може да бъде приет като обиден, е правилният начин да се справите с всичко това.

Още: Тези 3 зодии ще изпитат невероятен късмет след 60-годишна възраст

Положителната страна: Когато възприемането не е такова, каквото сте очаквали, може да се окаже, че преразглеждате ситуацията. Това е хубаво нещо, Скорпионе, и показва, че не сте повърхностни. Ще имате възможност да се замислите, че може би има нещо в тази дискретност и че като я използвате, всъщност може да се окажете в по-добро и по-позитивно положение.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес