Най-невероятните автомобилни „спасявания”

45942
Най-невероятните автомобилни „спасявания”

Със сигурност тук не се всички, но в следващите видеа ще видите поне част от най-атрактивните автомобилни изпълнения, разминали се на косъм с тежки инциденти и последствия. Сайтът jalopnik.com си е направил труда да събере тези атрактивни авто изпълнения, някои от които не биха били по силите дори и на Чък Норис.

Audi S2 в австрийското Janner-Rallye.

Синя светлина ободрява зад волана

На всеки се е случвало да кара дълго и да се умори. Обикновено решението е кратка почивка и кафе на някоя крайпътна бензиностанция. ...

През март този GT-R на два пъти пропусна да се размаже в стената, завъртайки се на 360 градуса.

AMS Performance закараха своята "Alpha Omega" GT-R на Texas Mile, като това бе най-високоскоростното спасяване през годината – с 375 км/ч.

Започва второто BMW xDrive предизвикателство

BMW xDrive Challenge е първата в света 3D Multi player игра, разработена от BMW. Тя е с усъвършенстван интерфейс, обогатени опции и игр...

В драга, ако изпуснеш правата линия, значи си аут от гонката. Но не и в този случай.

Ето го и моят фаворит. Дино Зампарели, пилот във Формула 2, минава през един от най-прословутите завои в света (Eau Rouge на „Спа”), ускорява по „Камел”, за да се натъкне на яко меле пред себи си... и да избегне по невероятен начин катастрофата. Видимостта пред него вероятно е била не повече от 10 метра, а скоростта, с която се случва всичко това е около 240 км/ч.

Това може и да е най-якият дрифт през годината. При 240 км/ч тази Miata, под капака на която реве Godzilla RB26 (скромните 900 к.с.), прави прекрасен дрифт балет на писта за драг.

Най-добрите изпреварвания във Ф1 през 2012 г.

Скуката във Формула 1 замина в историята. Отминалият сезон го потвърди, тъй като това беше годината с най-много изпреварвания на пистат...

Да вкараш педала на газта в ламарината, когато задницата ви „тръгва”, не винаги е най-доброто решение. Но тук свърши работа на пилота на това Mitsubishi Evo по време на полското рали „Жежов” през август.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Мотоспорт