Tommy Genesis и РУШИ се присъединяват към BURGAS SUMMER LIVE на 12 август

1357
Tommy Genesis и РУШИ се присъединяват към BURGAS SUMMER LIVE на 12 август
Снимка: Fest Team

Световната поп икона Оли Александър от Years&Years и белгийският артист Oscar and the Wolf идват на 12 август като част от поредицата концерти BURGAS SUMMER LIVE, която се провежда това лято на пристанището в морския град, в партньорство с Културно-масова дейност и с подкрепата на Община Бургас.

Към блестящата поп вечер се присъединяват Tommy Genesis и РУШИ и с това програмата за 12 август е финализирана, а танците на морския бряг – гарантирани.

WHILE SHE SLEEPS, HERIOT и EXPECTATIONS на една сцена с ARCHITECTS

Както вече знаете, ARCHITECTS идват в България на 27 юли в рамките на поредицата концерти BURGAS SUMMER LIVE, организирани Fest Team. С...

Звездата на Tommy Genesis като изпълнител и автор на песни изгрява с присъединяването ѝ към турнето на Дуа Липа през 2018 г., а тази година ще стъпи на сцената на BURGAS SUMMER LIVE. Mного повече от актуален секси рап артист, Tommy е магнетична личност и безстрашна в музикалните си експерименти. Канадката се отличава в индустрията, като непрекъснато разширява артистичните си граници и се противопоставя на очакванията. За амбициозната изпълнителка правилата не важат, щом е намесено изкуството. Смесвайки елементи от рап, хиперпоп, алтернативна и електронна музика, Tommy Genesis създава революционно звучене, а нейният култ от последователи на "фетиш рапа" продължава да се увеличава стремглаво.

Горещата поп вечер стартира с РУШИ – българската звезда на 12 август в Бургас, а заедно с него на сцената на BURGAS SUMMER LIVE ще се качи и неговата банда: Иво Чалъков (китари), Васил Вутев (барабани), Денис Попстоев (програминг, синтезатор) и Катя Кръстева (беквокали). РУШИ дебютира с парчето "Всичко се връща" през 2001 г. и оттогава българската сцена не е същата. Вече две десетилетия той работи и като автор на музикални проекти за други изпълнители, режисира видеоклипове, снима се в кино и телевизия, а публиката не спира да танцува на "Il Ritmo Del Mio Cuore".

Припомняме, че на 11 август в Бургас като част от BURGAS SUMMER LIVE ще свирят Franz Ferdinand, Nothing But Thievеs и Hayes&Y, на 6 август – нощта принадлежи на дамите Róisín Murphy, Morcheeba, Sophie Ellis-Bextor и Phuture Shock, а на 13 август сцената е за Editors, Shame, Tеmples и ALI.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Suicidal Angels ще подгряват Megadeth в София

Тази вечер Дзукеро ще омагьоса София!

Пианистът Сергей Бабаян: Диригентът Боян Виденов кара оркестъра да пее заедно с пианото

Чуйте новата песен на Мария Илиева "100 причини" (ВИДЕО)

Открива се Сесия 2024 на Културния фонд на МУЗИКАУТОР

Васко Василев с концерт на Айфеловата кула по случай 24 май

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София през месец юли

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com