Втора оранжерия за производство на марихуана е открита в Пазарджишко

2442
Втора оранжерия за производство на марихуана е открита в Пазарджишко
Снимка: БГНЕС

Втора оранжерия за производство на марихуана е открита и неутрализирана от пазарджишките криминалисти в рамките на тази седмица.

Акцията е извършена съвместно с колегите им от сектор „Криминална полиция” при полицейското управление в областния град. Съвместните екипи атакували къща намираща се в пазарджишкото село Алеко Константиново, съобщиха от МВР. Постройката била обитавана и използвана от пазарджиклията М.В.- 25г.

Разбиха нелегална наркооранжерия

Служители на ГД "Национална полиция" разбиха нелегална наркооранжерия, съобщиха от МВР. Реализацията е осъществена днес по предварител...

В едноетажна постройка в имота била ситуирана наркооранжерия, оборудвана с необходимите за целта осветление, системи на контрол над влажността и температурата, препарати подпомагащи развитието на марихуаната и електронна везна. Открити са общо 80 растения насадени в саксии. Общото тегло на листната им маса и съцветията е 4.6 килограма. Полицаите открили и готова за продажба изсушена марихуана - малко над 700 грама.

М.В. е задържан в ареста, а полицейската акция е преминала под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в областния град. Работата по случая продължава, образувано е дознание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com