Борисов определи изборите за "най-опорочени" и захапа Мая заради шараните

21595
Борисов определи изборите за "най-опорочени" и захапа Мая заради шараните
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на глас в училището в Банкя, определи изборите като "най-опорочените" и за пореден път захапа Мая Манолова, сега на тема риби и по-специално за шараните.

"Аз гласувам, защото това е едно свещено право, много важно право, което демокрацията ни е дала, заяви Бойко Борисов на излизане от избиранетелната секция. - Аз искам България да е в ЕС. Има партии, които в предизборната си кампания говорят да излезем от ЕС".

ГЕРБ отрича, че е имало телефонен разговор между Борисов и Ердоган

От пресцентъра на ПП ГЕРБ информираме, че днес не сме изпращали прессъобщение до медиите за проведен телефонен разговор между председ...

Бойко Борисов наблегна на многобройните сигнали за купуване на гласове, за които имал информация. "Чудовищно купуване на гласове, особено в ромските махали", заяви Борисов. Той обаче, каза, че партията му няма да прави пресконференция по въпроса, а ще изчака приключването на изборния ден. "Нека да завършим изборите", каза той.

Партийният лидер призова активността да бъде по-голяма. "Дано следобед хората това да го разберат и да го демонстрират", надява се Борисов.

Той каза още, че сутринта минавал покрай езерото в Сухудол, където имало множество рибари. Борисов изрази съжаление към българските еколози заради това, че риболовният сезон е обявен по-рано. "Мая Манолова хвана българите за шарани. Беше пълно с риболовци", посочи Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика